Plange la masa
Fetita mea de 4 luni a avut mai multe episoade (incepand de la o luna) in care se agita f mult la masa, plange si se aude uraganul din burtica.In ultimele 2 saptamani a luat in greutate doar 50 gr/ aptamana.Mananca lapte praf dintotdeauna, de 2 sptamani ii dau si supa de morcov, ceapa, putina telina si utin ulei de masline.O suspectam de paraziti, insa am facut analizele de mai multe ori si nu au iesit.Ce poate fi?Ce analize trebuiesc facute?Multumesc!
2 comentarii
Buna!
Eu am un copilas de 11 luni. Sa stii ca e prea mica pentru telina. Telina la copiii sub un an baloneaza si agita. Morcov e in regula sa ii dai. Eu am i-am bagat uleiul in alimentatie abia pe la 9 luni (si sare inca nu prea ii dau desi e marisor). E mai bine pentru ficatelul lor.
Daca vrei, da-mi un mesaj pe privat cu adresa de mail sa iti trimit cartea lui Emil Capraru si Herta Capraru. Este foarte buna, daca ai auzit de ea. In librarii e 80 lei. Te-ar ajuta.
Eu am un copilas de 11 luni. Sa stii ca e prea mica pentru telina. Telina la copiii sub un an baloneaza si agita. Morcov e in regula sa ii dai. Eu am i-am bagat uleiul in alimentatie abia pe la 9 luni (si sare inca nu prea ii dau desi e marisor). E mai bine pentru ficatelul lor.
Daca vrei, da-mi un mesaj pe privat cu adresa de mail sa iti trimit cartea lui Emil Capraru si Herta Capraru. Este foarte buna, daca ai auzit de ea. In librarii e 80 lei. Te-ar ajuta.
Si inca ceva. Ca sa rezolvi uraganul din burtica ii poti da BIOTICS. Sunt niste pliculete cu prafuri pentru bebelusi cu Bifidus si Acidofilus. Calmeaza si colicile.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4cand apar primii dintisori?
- 4Dinti precoce
- 2Baietel 4 anisori febra, amigdalita, conjunctivita
- 1aparitia dintilor la bebe la 4luni
- 3maselele la copii
- 2Nu avem inca nici un dintisor!
- 0Dintii la un baietel de 1 an si 3 luni
- 1dentitie precoce?
- 1Ganglion la mandibula
- 3Probleme copil 1 an - dintisori
- 0Dinti demineralizati bebe