diaree cauzata de maseluta?
Baietelul meu de un an si o luna a avut un episod scurt de diaree (2 zile cu scaune mai moi si dese, fara febra si varsaturi). Nu a mancat ceva care sa ii provoace diareea dar ii iese prima maseluta. Poate fi aceasta cauza?
4 comentarii
Si noi am facut diaree dar nus tiu daca a fost de la masea sau de la ceva aliment, cum e acum?
daca poate cineva sa imi raspunda si mie cat mai repede posibil va rog
fetita mea de 2 ani a facut dierie si vomita.imi poate spune cineva ce ii poat da sa ii treaca. va rog mult
fetita mea de 2 ani a facut dierie si vomita.imi poate spune cineva ce ii poat da sa ii treaca. va rog mult
debridat sirop e super bun, noi am folosit mult
BUNA ZIUA. AM FACUT O GRESEALA ENORMA. FETITEI MELE I S-A ADMINISTRAT CEDAX 4ML CRED CA PE ZI DAR FARMACISTA A INTELES DE PE RETETA 4 ML LA OPT ORE SI EU ASA I-AM DAT PANA AM OBSERVAT CA S-A TERMINAT CONTINUTUL SI AM MERS DIN NOU LA FARMACIE SA IAU ALTUL, ATUNCI DN FARMACISTA DE ACOLO A ZIS CA NU AVEA CUM SA SE TERMINE CA DOZA E PT ODATA PE ZI SI AR FI FOST DE AJUNS, ACUM AM INTRAT IN PANICA RAU CE POT SA FAC, AM OBSERVAT CA FATA MEA A FACUT DIAREE DAR F RAU ( APOASA ). SA IL OPRESC SAU SA II DAU ACUM ODATA PE ZI. RASPUNDETI-MI VA ROG CAT PUTETI DE REPEDE, CINEVA. la medic am fost pentru ac voma dupa ce manca laptele in general si carnita, a facut temperatura si diaree
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8dantura sanatoasa la copii
- 3diareea la copii
- 8enterocolita la un copil de 1 an si 7 luni
- 4probleme cu sidereimia marita la un copil
- 3maselele la copii
- 4diaree bebelus 2 luni
- 14Probleme gastro baiat 7 ani
- 4fetita de 5 luni... ii iese dintisorii
- 12fetita mea de 6 ani cu dinti iesiti in spatele celor de lapte
- 6Copil de 10 luni...bronsiolita acuta, anemie, diaree
- 3Despre traumatismele dentare la copii
- 6copil 1an si 2 luni: diaree cu sange, mucoasa intestinala distrusa si intoleranta la lactoza
- 0Dantura copilului
- 0diaree la copil de 11 ani
- 1Diaree bebe 1an 8 luni
- 0Urgent, va rog!!! Băiețelul meu de 3ani și 2luni s-a deranjat la burtică.
- 0Diaree cu firicele de sange
Mai multe informații despre: Dentitia la copii diareea la copil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: