Nu am mai gasit Diflazon, cu ce medicament cu acelasi efect pot continua?
Buna ziua. Mi s-a recomandat un tratament pentru candidoza orofaringeana timp de 10zile cu DIFLAZON 50Mg. Am inceput tratamentul, gasind la o farmacie numai 5 capsule. Intrebarea mea este, cu ce medicament, cu acelasi efect pot continua tratamentul, in cazul in care nu am mai gasit la nici o farmacie(pe plan local) DIFLAZON 50 Mg. Va rog un raspuns urgent, pentru a nu intrerupe tratamentul. Va multumesc mult, mult,... anticipat.
5 comentarii
Cel mai prescris medicament cu fluconazol in Romania e Flucovim (50, 100, 150 mg) deci puteti continua cu el are aceeasi substanta.
Va multumesc foarte, foarte mult pentru raspuns.
Buna seara.Ma intereseaza un tratament ptr. reumatism poliarticular si spondiloza cervicala si lombara in ideea in care am luat destule medicamente prescrise de medici si la sfaturile altora, am probleme cardiace si medicul cardiolog mi a prescris un tratament zic eu adecvat situatiei mele, Am 48 ani si de cind am intrat la menopauza ma simt din ce in ce mai rau mai totdeauna i mi amortesc mina dreapta
[degetele minii}si am dureri la miini, picioare, degete dureri de spate si incheieturi iar la un deget de la mina mi a aparut ceva ca un os crescut dar minuscul.deocamdata si sper sa nu continuie...Un sfat va rog multumesc
[degetele minii}si am dureri la miini, picioare, degete dureri de spate si incheieturi iar la un deget de la mina mi a aparut ceva ca un os crescut dar minuscul.deocamdata si sper sa nu continuie...Un sfat va rog multumesc
Buna ziua. Pt. dureri luati Tramadol capsule 50 mg. 1-2 capsule la fiecare 4-6 ore. Nu depasiti doza de 8 capsule pe zi si nu luati o doza unica mai mare de 2 capsule, deoarece va aparea depresia respiratorie.
Buna ziua.Va relatam in data de 24 nov.2011 de o spondiloza cervicala si un reomatism poliarticular.De 4 zile o puternica durere de umar nu i mi da pace.Azi dim.am fost la un medic ortoped si altul neurochirurg explicindu le simtoptomele iar ortopedul mi a dat o reteta cu diagnosticul de bursita umar drept, la radiografie nu a iesit nimic asa ca sint pe tratament cu antiinflamator sindiloc si refen injectii 10 zile si sa leg mina la piept, Va rog sa mi dati o parere daca e bine sau nu fiind diagnosticata si ca fiind cardiaca si stiu ca antiinflamatoarele nu fac bine.Nu depun efort fiind liber profesionist, nu fac sport decit citeva abdomene pe zi, nu stau in curent..Multumesc anticipat, o zi buna va doresc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Candidoza bucala. AJUTOR
- 6candida care nu mai trece
- 4candidoza risc transmitere
- 4ce cauze sunt pentru limba alba?
- 5stafilococ auriu si candida in gat
- 3Secretie gat... Sa fie in continuare candida?
- 7urinari dese (20-30 ori), candida genitala+posibil si orala, oboseala continua
- 5Faringita cr si candida
- 3limba alba si umflaturi spre gat
- 11Candidoza bucala
- 1tratament candida orala
- 1Uvula umflata
- 0Am observat o pata, alba, cam cat o unghie pe un perete lateral al gatului, cred ca e candidoza
- 2Pete albe in gat (cred)
- 0Candida în gât.
- 6Candida
- 28Candidoza bucala
- 3Candidoza bucala-în vederea dl. dr. Flueraru.
- 1Candida albicans in gat (cu stafilococ aureus)
Mai multe informații despre: Candidoza orala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: