ce cauze sunt pentru limba alba?
altceva in afara de candidoza pt ca pt asta m-am tratat si oricum am limba asa de ani de zile... la exsudat nu a mai iesit candida. ce poate fi altceva?
4 comentarii
Poate indica un colecist (fiere) lenesa sau digestie greoaie cauzata de organele implicate in digestie. Nici alergiile sau alti paraziti nu-s excluse, dar asta numai verificat se poate spune. Sanatate deplina!
pai si ce e de facut? vezica o am mai lenesa pt ca am avut probleme. dar acum toate analizele au iesit perfect
Poti lua dupa mese colebil, iti usureaza digestia si nu mai e senzatia aia de limba incarcata. de asemenea, poti sa te clatesti cu apa si putin bicarbonat alimentar. Numai Bine!
Este o nebuloasa cu "limba alba" iar majoritatea medicilor habar n-au despre problema si nici calea catre rezolvare...de 3 ani am fost cobai, tot felul de presupuneri si, nimic.La un mic interogatoriu al cunoscutiilor am constatat ca multi au aceasta problema dar nu-i dau importanta...sa nu fie o facatura a mafiei medicamentelor pentru ca, personal o am de cand am fost la dentist si am loat Augumentin, coincidenta, nu stiu. Limba este de un alb uniform, cand este mai accentuat gatul este uscat si vorbirea nu are vlaga iar cad merg cu bicicleta in aceasta perioda muschii nu au tonus si in scurt timp devid fleasca brusc.Folosesc pasta de dinti Parodontax care local are efect si apa de gura Corsodyl. In general analizele cele cerute de doctori sunt bune, cica nu am Candida, bacillus nu stiu de care, diabet, etc.Am fost si sunt aproape vegetarian. Daca apare vreo schimbare sau calea va anunt... toate cele bune
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5limba incarcata...
- 3Otetul este eficient impotriva Candida?
- 2Probleme
- 279Candidoza bucala?
- 9Candida bucala, limba foarte incarcata si gura uscata
- 7Limba anormala?
- 5Candidoza sau fir de par ?
- 9candidoza bucala
- 3Secretie gat... Sa fie in continuare candida?
- 6de vreo 3 ani ma trezesc dimineata cu limba alba
- 6gat ciudat, tuse si zgomote din gat sau stomac
- 13Chestie alba pe limba (poza)
- 0Faringita cronica, fetita 2 ani
- 17Bebelus cu candidoza bucala
- 6Limba alba, saliva galbena, respiratie urat mirositoare
- 6tratare candida bucala
- 1Candidoza
- 1Candidoza bucală
Mai multe informații despre: Candidoza orala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: