Afte spre cerul gurii +aspect de limba alba

Bună ziua. De ceva timp mă confrunt cu o problemă. Spre cerul gurii mi -au apărut nişte puncte roşii însoţite de un strat albicios. Am o senzaţie foarte ciudata când Inghit. Am fost la medicul de familie şi mi-a recomandat glicerina cu stamicin + tablete salvigol de supt. Au trecut deja 2 săptămâni şi limba mea este la fel. sunt îngrijorată sa nu fie vorba de o candidoza orala. La orl am fost diagnosticata cu sinuzita şi rinita cronica (am făcut tratament cu antibiotice Zinnat) + deviaţie de sept. Respir mai mult pe gura, urmează în 2 săptămâni sa fac Operaţia. dimineata mă trezesc mereu cu senzaţia de limba uscata. nu ştiu dacă ar putea fi asta problema. Doctorul de familie s-a saturat de câte ori l-am vizitat pentru fel şi fel de probleme, nefiind singura mea problema de sănătate. Aştept un răspuns serios. Mulţumesc.
1 comentarii

Angeli poti incerca sa razi mere sa le lasi la oxidat si pe urma sa le consumi si acea oxidare te poate ajuta sa scapi si de aftel;e din gura si pe tot traseul pana in stomac, ela sunt din cauza arsurilor gastrice.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5limba incarcata...
- 467candidoza la barbati
- 4Bubite albe dureroase in gura - gingie, obraz- posibil afte?
- 4candidoza risc transmitere
- 5Candidoza sau fir de par ?
- 9Candidoza bucala aparent usoara
- 7tratament pentru candidoza si amigdalita
- 8Puroi la masea
- 7urinari dese (20-30 ori), candida genitala+posibil si orala, oboseala continua
- 4Probleme in git
- 3limba alba si umflaturi spre gat
- 6Limba alba, saliva galbena, respiratie urat mirositoare
- 3am o limba incarcata mai ales dimineata cand ma trezesc si ca am unele pete albe in lateral pe limba
- 8puncte rosii pe cerul gurii
- 1Uvula umflata
- 8Afte Bucale (poze) - Un cosmar fara rezolvare
- 6Fetita mea are 10 ani si face afte la limba intr-o forma f grava
- 1Doua bubite albe pe buza
- 1Candidoza bucală
- 0Transmitere HIV afta bucala
Mai multe informații despre: Candidoza orala Aftele bucale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: