Nu simt nimic in timpul actului sexual

27-02-2010
JSS
Nu este medic/terapeut
JSS
Buna ziua.Am 18 ani, mi-am inceput viata sexuala acum 1 an..insa am o problema.De curand am inceput sa nu mai simt nimic in timpul actului sexual.Pana acum simteam, insa de vreo luna nu mai simt nimic...nici o placere, ba chiar ma mai si jeneaza, si nu ma excit deloc.Pot avea o problema fizica?Sau poate fi ceva psihic?Mentionez ca sunt un pic suparata pe partener si poate asta ma cam face sa nu ma concentrez...?Astept un raspuns, multumesc.
6 comentarii
0
28-02-2010, ora 18:11
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
E o problema psihica.vorbeste cu prietenul tau si nu mai continua sa ai relatii doar pentru satisfacerea partenerului , altfel vei avea probleme pe toata perioada activa a vietii sexuale.sa nu faci niciodata sex din obligatie, datorie, sau ca sa te mentii in atentia, in gratiile cuiva.asta iti va scade stima de tine si increderea in tine.
0
28-02-2010, ora 21:07
JSS
Nu este medic/terapeut
JSS
am inteles.ieri am vb cu partenerul si am rezolvat totul, insa astazi am avut contact sexual eram fericita..insa..nimic...nu am simtit nimic decat ceva care ma jena..placere deloc.Ce ppoate fi ?
0
19-03-2010, ora 11:21
flavia20
Nu este medic/terapeut
flavia20
buna si eu am aceeasi problema am 19 ani si nu ma simt in largu meu cand fac sex...ma excit la inceput cand ma saruta pe gat iar cand ajungem la contactul sexual nu ma simt deloc excitata nici atrasa?tzin la el mult imi place dar nu stiu ce sa fac ca sa ma simt atrasa si sa vada si el ca ma simt si eu bine
0
08-04-2010, ora 19:07
andrei2010
Nu este medic/terapeut
andrei2010
Caut de ceva timp un sexolog, cred ca e acelasi cu specialist in probleme sexuale si de cuplu, in Ploiesti, nu stiu cum pot sa gasesc, imi poate recomanda cineva un medic bun, cu experienta, in Ploiesti??
0
20-04-2010, ora 23:04
alexiya
Nu este medic/terapeut
alexiya
eu cred ca sentimentele fata de partener sunt foarte importante...poate ca nu iti doreste atat de mult sa faci dragoste cu el...atunci cand e iubire si pasiune e de ajuns doar cateva jocuri erotice, cateva saruturi patimase, cateva imbratisari si simti ca iei foc...si atunci cand iti doresti sa faci dragoste nu ai cum sa nu simti chiar nimic..macar ceva..si nu ma refer sa fi doar excitata...nush..eu cred ca iubirea completeaza o partida de sex..pentru ca atunci cand iubesti pe cineva fie doar si sarutul acelei personane te faci sa te simti atat de bine...este doar un punct de vedere..
0
28-04-2010, ora 17:07
Do not disturb
Nu este medic/terapeut
Do not disturb
Incerca-ti tot ce e posibil in sex. Poate ai dorinte pe care ai vrea sa le indeplinesti shi nu ai facut asta pina acum. Discuta-ti cu partenerii in privinta la sex, afla-ti de la ei ce le place shi ce nu, la fel voi spuneti-le ce va place shi cum ar fi mai bine sa va satisfaca. Dar este shi asa o posibilitate ca ati obosit de partenerul dvs. shi ati dori sa incerca-ti ceva nou, macar ca tineti la el mult shi il iubiti. Sau faceti o pauza in sex, poate atunci totul va fi ok
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Absența plăcerii în timpul actului sexual
  • Tipuri de orgasme
  • Decalaje în orgasm pe parcursul vieții: explorarea impactului vârstei asupra ratelor de orgasm
  •