Noduli tiroidieni
Buna seara. Va rog din suflet sa ma indrumati si pe mine incotro sa o iau.De 22 de ani am Hipotiroidie si iau L-tiroxina de 100 mg.De aproximativ 10 ani nu am mai facut analize.Problema mea actuala este ca am niste ganglioni cervicali care ma dor cu tot gatul, ragusesc pentru perioade scurte ma dor foarte rau oasele si bazinul imi amortesc mainile si picioarele, ma dor muschii, ametesc nu am putere nu mai stiu ce sa mai fac.Initial am mers la ORL pentru ca mai ma dor cand si cand urechile dar nu am nimic din punct de vedere ORL.Va rog frumos sa ma indrumati si pe mine ce sa fac.Va multumesc anticipat.
4 comentarii
Buna ziua. Ganglionii cervicali se inflameaza ca raspuns al unei infectii. Trebuie sa efectuati urmatoarele analize si investigatii: examen clinic general, exsudat faringian, test pt. virusul Epstein-Barr, Cytomegalovirus, Candida albicans, Sifilis, test pt. prezenta Coxiella burneti, Klebs-Loeffler, testul Papanicolau, hemograma completa, hemoleucograma completa, biopsie maduva osoasa. Pt. hipotiroidism: TSH, T3, T4.
Luni voi merge la doctor la Bucuresti. In vara in august am avut o otita furunculoasa si acum de curand a inceput sa ma doara si cealalta ureche. Oare are legatura cu ganglionii inflamati?
Poate avea legatura cu ganglionii inflamati. Otita furunculoasa este cauzata de un stafilococ.
am facut niste investigatii si se pare ca rinichii ar fi problema deasemenea mi-au gasit niste formatiuni granuloase pe ficat si pancreas insa nu prea am inteles cat de grave sunt acestea
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am nodul tiroidian si nu stiu ce sa fac dupa consultarea medicului
- 3rezultate analize
- 10Strangere de gat
- 0Nodul tiroida
- 2Nodul tiroidian - tratament cu jodid
- 3Cer parerea unui medic endocrinolog in vederea unei tiroidectomii totale!
- 0vibrocil si afectiunile tiroidiene
- 2Eutiroidie
- 0Noduli tiroidieni - extirpare glanda tiroida
- 2Umflaturi in stânga și in dreapta gatului
- 7Noduli tiroidieni
- 0Noduli tiroidieni si la san
- 0Operatie nodul cu moderat risc proliferativ
- 10Amorțeli și dureri de brațe și picioare
- 3Sa fie glanda??
- 18Noduli tiroida?
- 0Noduli tiroida
- 0Operatie tiroida