Sa fie glanda??
Buna seara am si eu o nelămurire sau mai bine zis o problemă daca ar putea sa ma ajute cineva cu un sfat sau cu o lamurire!!!! Acum 6 ani am devenit mamica, la ceva timp dupa nastere am inceput sa am tot felul de stari depresie attacuri de panica intoleranta la frig fluturaș in gat senzatia de sufocare am mers la meficul endocrinolog am facut analize si o ecografie și in urma acestora mi sa descoperit un hipotiroidism dar si niste micronoduli pe partea stanga urmand tratament cu euthyrox 25 mg calcivid am scapat de acesti micronoduli apoi in timp am renunțat la tratament, acum dupa 4 ani de cand nu mai am tratament miau aparut aceleași simptome doar ca sa mai adaugat o presiune la tample care este sâcâitoare un puls ce cateodata imi scade la 58 59 batai pe minut o senzatie de apasare in piept si o gheara ce parca imi strange inima, e ca o durere dar nu tot timpul, oare si aceste simptome sa fie tot de la glanda?
3 comentarii
Acestea sunt simptome de depresie, anxietate si atacuri de panica, ce se trateaza la psihiatru.
Desigur, mergeti si la endocrinolog pentru controlul anual.
Dupa nastere v-ati confruntat cu depresia post partum.
Desigur, mergeti si la endocrinolog pentru controlul anual.
Dupa nastere v-ati confruntat cu depresia post partum.
Si aceasta durere la inimă acest junghi, pulsul lent si presiunea la tâmple sa fie toate de la anxietate?!? Cate alte stari mai poate da aceasta boala?!? Eu stau cu frica ca as putea avea ceva la inima
Toate simptomele mentionate sunt de anxietate. Anxietatea este boala cu 100 de simptome. Faceti un control la inima ca sa stati linistita dar veti vedea ca inima e buna.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2hipotiroidism si leucopenia
- 0hipotiroidismul si durerile de glezne
- 7Incetarea euthyrox timp de 30 de zile-Hipotiroidie
- 1hipotiroidism la 21 de ani ?!
- 6Progesteron mic - tratament naturist
- 3Analize tiroida
- 4Cum sa scap de dependenta de distonocalm
- 4Respiratie dificila si presiune in piept
- 0vibrocil si afectiunile tiroidiene
- 9Probleme cu glanda tiroida
- 2nodul in zona glandei tiroide
- 7Noduli tiroidieni
- 0Nodul tiroidian si Markeri Tumorali crescuti
- 0Hipotiroidism subclinic?
- 0Rezultate analize ale tiroidei
- 10Amorțeli și dureri de brațe și picioare
- 0Operatie tiroida - Nodul suspect oncologic
- 0Noduli tiroida
- 0Operatie tiroida
Mai multe informații despre: Hipotiroidismul Nodulii tiroidieni noduli tiroidieni
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: