noduli ovalari tiroidieni
am fost la un control ORL ptr o jena in gat si la ecografia indicata de orl.ist s-au vazut 2 noduli tiroidieni de 10 si, respectiv 13mm.Dozele hormonale au iesit in parametrii, deci mi s-a spus ca glanda tiroida functioneaza bine.Intrebare: trebuie sa merg la un consult endocrinologic?
9 comentarii
da, dar trebuie sa va faceti si o ecografie de tiroida.
am facut o ecografie unde au fost vazuti acesti noduli.
daca sunteti din Bucuresti cu toate analizele veniti la d-nul prof.dr.Dumitrache Constantin- institutul Parhon
oana, ai fost la medicul de la parhon? spune-mi daca ti-a recomandat operatia. si eu sunt in aceeasi situatie..2 noduli..functia tiroidiana ok, insa mi-a spus medicul k..in caz ca vor creste..e necesara operatia. eu am facut si biopsie si rezult a fost bun.
as vrea sa stiu daca cineva v-a prescris vreun tratament inainte de a fi vorba de operatie
mi s-a spus ca nu e nevoie de tratament, intrucat analizele hormonale sunt in limite normale. unul dintre noduli ( LD) avea 25.4 mm si celalat ( LS) 7 mm. mi s-a recomandat control ecografic la 4-6 luni. rezultatul biopsiei a fost urmatorul: epitelii foliculare tipice/atrofice, arii de colesteatom, siderofagie, modrat si parcelar marcat inflamator conic peifolicular, coloid prezent-redus cantitativ: nodul hemoragic vechi, sclerocicatricial cu fond inflamato conic( posibil context de tiroidita cronica).
in ce masura credeti ca este necesara operatia?
in ce masura credeti ca este necesara operatia?
daca sunteti din bucuresti, cu rezultatele si cu ecografiile veniti la d-nul dr.Gorbacevschi. Este foarte greu sa dai un raspuns fara un examen clinic, fara sa vezi evolutia clinica etc.
La Institulul Parhon sau in privat la Clinica de Diagnostic Gral Medical.
(tel:323 00 00 sau 323 00 02)
(tel:323 00 00 sau 323 00 02)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3noduli si chisturi tiroidieni... operatie sau tratament?
- 5noduli tiroidieni.. singura solutie e operatia
- 8factor reumatoid mare
- 5noduli tiroidieni - exista vreun tratament naturist?
- 0nodul tiroidian
- 3rezultate analize
- 0Noduli tiroidieni si tireoperoxidaza f mare
- 2Nodul tiroidian - tratament cu jodid
- 3Cer parerea unui medic endocrinolog in vederea unei tiroidectomii totale!
- 0vibrocil si afectiunile tiroidiene
- 3Nodul tiroidian
- 2Umflaturi in stânga și in dreapta gatului
- 0Noduli tiroidieni si la san
- 0Nodul tiroidian si Markeri Tumorali crescuti
- 0Glanda tiroida - As dori sa imi spuneti cum este operatia, cum este dupa operatie
- 0Operatie tiroida
- 2Nodul la Tiroida
Mai multe informații despre: noduli tiroidieni
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: