Noduli la sani
Buna ziua!
De vreo 2 ani simt la sanul drept un nodul destul de mare - cat sanul (il simt), parca ar fi o chestie cartilaginoasa, iar la sanul stang, e una aseMANATOARE, DAR MAI MICA. Mentionez ca nu am sanii mari, am 20 de ani si ma gandesc ca din aceasta cauza nu mi s-au dezvoltat.
In afara de varianta medic, ce imi mai recomandati? E posibil sa fir vorba de noduli? Au acestia vreun rol in dezvoltarea sanului?
De vreo 2 ani simt la sanul drept un nodul destul de mare - cat sanul (il simt), parca ar fi o chestie cartilaginoasa, iar la sanul stang, e una aseMANATOARE, DAR MAI MICA. Mentionez ca nu am sanii mari, am 20 de ani si ma gandesc ca din aceasta cauza nu mi s-au dezvoltat.
In afara de varianta medic, ce imi mai recomandati? E posibil sa fir vorba de noduli? Au acestia vreun rol in dezvoltarea sanului?
11 comentarii
si eu am avut o prietena care acuza asemenea problema.Acum este bine si nu mai are nimic la san.Trebuie tratata cu seriozitate aceasta problema
Te intreb ceva? La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala? Iei anticonceptionale?? Iti curge ceva din mamelon cand apesi? Problema e ca daca nu doare nu e chiar ok, de obicei tumorile maligne nici nu dor, alea benigne da, insa mergi la un chirurg sa te vada, problema ta e serioasa.Nu te pot ajuta cu nimica pe forum decat ti-am spus cam cum sta treaba si poti sa-mi raspunzi la ce te intreb.Ai grija de tine ;-)
sa vedem...nu iau anticonceptionala, nu curge nimic de nicaieri, doar se simte :).
Am inteles, mergi la un chirurg iti va face un set de analize:mamografie, scintigrafie cu substanta de contrast, poate si RMN, un set de analize sanguine, niste hormoni, etc.Iar in functie de rezultat va decide daca e de operat sau va regresa numai cu tratament.Insanatosire grabnica :-)
Ole...daca eram dispusa sa vizitez un medic, o faceam pana acum, avand in vedere ca provin dintr-o familie pe jumatate medici.
Ce are a face viata sexuala cu asta?
Ce are a face viata sexuala cu asta?
Mai bine intreaba-i pe ai tai ca sunt medici poate stiu si raspunsul la problema ta nu?? totusi esti copilul lor, nu te-au vazut?? mama nu ti-a vazut sanii?? nu pot sa cred, deci nu mai spune problema pe forum, totusi faci cum vrei, doar mami si tati sutn medici si te ajuta.legat de viata sexuala, discuta cu dumnealor mai bine, sunt mai experimentati decat noi, ca si medici.mult noroc ;-)
:))
Niet! :P
O fi ei ce sunt, dar intrebarea mea ramane valabila.
Doar am intrebat, in ideea ca voi afla si alte pareri.
:)) mama sa-mi vada sanii? sa fim seriosi!! Fiecare cu ce are.
Niet! :P
O fi ei ce sunt, dar intrebarea mea ramane valabila.
Doar am intrebat, in ideea ca voi afla si alte pareri.
:)) mama sa-mi vada sanii? sa fim seriosi!! Fiecare cu ce are.
bine domnisoara faci cum vrei, eu doar mi-am exprimat parerea :-)
Bine, stimabile domn!
Multumim pt amabilitate.
Multumim pt amabilitate.
cu placere domnisoara :-)...rau cand tinerii, ca si eu sunt tanar, nu discuta cu parintii diverse probleme si aspecte ale vietii acestora.
Uneori nu e rau...cand i-ai incarcat prea mult cu problemele tale, preferi sa le oferi cateva secunde de respiro!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8dezvoltarea sanilor
- 4Ce inseamna ectazia ductala bilaterala?
- 2va rog din suflet un raspuns din partea unui medic cu privire la chistul de san
- 10tensiune in sani
- 6sfarcuri ascunse
- 6Interpretare examen histopatologic
- 7Iritatii pe ambii sani
- 3exista vreun tratament pentru scaderea nodulilor la san?
- 3Probleme la san!
- 9Noduli la sani
- 24am luat un extract de marar pentru cresterea sanilor
- 0Nodul la san
- 3operatie de mamelon, adolecenta
- 14ridicare sani
- 4Cancer san
- 12Cancer la san
- 4am noduli la ambii sani... unde sa ma operez?
- 4Este posibil sa fie cancer de san?
- 0nodul san
- 2Umflătură la sân
Mai multe informații despre: Sanii nodul la san
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: