nodul la san (3 luni)
de un timp incoace, mai bine zis 3 luni, am un nodul la sanul drept, defiecare data cand se apropie menstruatia, nu doare, doar il simt, e cat un bob de fasole, am fost la doctor si mi-a spus ca sa nu imi fac probleme ca nu e nimica, (am omis sa spun ca am doar 19 ani), iar acea doctorita mia spus ca pana la 20 de ani nu tre sa imi fac probleme in vederea cancerului la san.ce pot sa fac sa fiu linistita, din ce cauza am acest nodul...ptr ca sunt constienta ca nu e ceva de bine.
4 comentarii
Nu stiu din ce localitate esti. Eu zic sa mergi intr-un centru universitar si sa faci o mamografie la sanul respectiv. Poate fi o simpla mastozo chistica sau cancer. Este mai bine sa afli si sa tratezi.
degeaba merge sa faca o mamografie ca nu o primeste nimeni la varsta aceasta, decat daca are relati pe undeva, eu am 25 de ani si am un nodul de 5 ani la sanul stang si acum ceva timp mi sa facut o ecografie mamara si mi sa recomandat de urgenta o mamografie dar nimeni nu vroia sa imi faca atrebuit sa intervina cineva pt a mi se face pt ca toti imi spuneau ca nu am varsta potrivita pt mamografie, pana la urma mi sa facut dar degeaba pt ca Dr. de la radiologie mia recomandat sa tin nodulul sub obesrvatie si tratament si mia zis sa merg la medicul care ma trimis la mamografie ca sa ii arat mamografia, iam aratato dar nu mia dat nimic, nu stiu de ce dar cred ca nu ia convenit ceva si nu a avut curaj sa imi spuna pt ca se uita la mamografie si o spunea intruna "dar" dar"nu ma lamurit nimeni.am o intrebare ce se intampla cu noi tinerele pana in 35 ani varsta la care cica se permite sa faci mamografie, ce sa facem?
In bucuresti sunt foarte multi medici. Mai poti cere si alte opinii si ai dreptul sa ceri adevarul. Face parte din deontologia medicala ca pacientul sa fie informat corect asupra diagnosticului si a conduitei terapeutice. Si mai poti cere si opinia unui alt radiolog, cu competenta in mamografie. Sanatate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2operatie chist mamar
- 4Nodul la san (Urgent va rog)
- 3nodul la san - fara niciun remediu
- 6Interpretare examen histopatologic
- 3chist, nodul sau ce ?
- 31De aprox. 10 luni am observat ca am un nodul la sanul drept
- 6Microchist si nodul la sani
- 11nodul la san
- 0nodul la san
- 5Nodul sani
- 9nodul la san
- 23Carcinom lobular invaziv
- 7Adenomatoza mamara.. mai multi noduli la ambii sani
- 5nodulii la sin
- 4Cancer la san sau nu? (analize incluse) Apreciez orice fel de ajutor, va rog!
- 0chisturi la sani
- 1Ganglion inflamat de vreo 6 ani si chist la san? Ar putea fi asociate?
- 1Fetita 4 ani, umflatura in interiorul sanului
- 2Nodul san stang 22 ani
Mai multe informații despre: Noduli mamari nodul la san
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: