nodul la san (3 luni)

23-06-2007
ioana19
Nu este medic/terapeut
ioana19
de un timp incoace, mai bine zis 3 luni, am un nodul la sanul drept, defiecare data cand se apropie menstruatia, nu doare, doar il simt, e cat un bob de fasole, am fost la doctor si mi-a spus ca sa nu imi fac probleme ca nu e nimica, (am omis sa spun ca am doar 19 ani), iar acea doctorita mia spus ca pana la 20 de ani nu tre sa imi fac probleme in vederea cancerului la san.ce pot sa fac sa fiu linistita, din ce cauza am acest nodul...ptr ca sunt constienta ca nu e ceva de bine.
4 comentarii
0
23-06-2007, ora 00:00
ofi_r
Nu este medic/terapeut
ofi_r
Nu stiu din ce localitate esti. Eu zic sa mergi intr-un centru universitar si sa faci o mamografie la sanul respectiv. Poate fi o simpla mastozo chistica sau cancer. Este mai bine sa afli si sa tratezi.
0
26-06-2007, ora 00:00
simonik
Nu este medic/terapeut
simonik
degeaba merge sa faca o mamografie ca nu o primeste nimeni la varsta aceasta, decat daca are relati pe undeva, eu am 25 de ani si am un nodul de 5 ani la sanul stang si acum ceva timp mi sa facut o ecografie mamara si mi sa recomandat de urgenta o mamografie dar nimeni nu vroia sa imi faca atrebuit sa intervina cineva pt a mi se face pt ca toti imi spuneau ca nu am varsta potrivita pt mamografie, pana la urma mi sa facut dar degeaba pt ca Dr. de la radiologie mia recomandat sa tin nodulul sub obesrvatie si tratament si mia zis sa merg la medicul care ma trimis la mamografie ca sa ii arat mamografia, iam aratato dar nu mia dat nimic, nu stiu de ce dar cred ca nu ia convenit ceva si nu a avut curaj sa imi spuna pt ca se uita la mamografie si o spunea intruna "dar" dar"nu ma lamurit nimeni.am o intrebare ce se intampla cu noi tinerele pana in 35 ani varsta la care cica se permite sa faci mamografie, ce sa facem?
0
26-06-2007, ora 00:00
simonik
Nu este medic/terapeut
simonik
am uitat sa mentionez sunt din bucuresti
0
27-06-2007, ora 00:00
ofi_r
Nu este medic/terapeut
ofi_r
In bucuresti sunt foarte multi medici. Mai poti cere si alte opinii si ai dreptul sa ceri adevarul. Face parte din deontologia medicala ca pacientul sa fie informat corect asupra diagnosticului si a conduitei terapeutice. Si mai poti cere si opinia unui alt radiolog, cu competenta in mamografie. Sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Nodul nedureros la sân
  • Când trebuie operați nodulii la sân?
  • Biomarkeri pentru identificarea leziunilor premaligne la sân - o nouă perspectivă în abordarea sănătății sânilor la femei
  •