Noduli la san
4 comentarii
Acum o luna si ceva, am descoperit ca am 1 nodul la san, am fost la 2 medici, fiecare cu pareri diferite, singura concluzie...nu am unu ci 4:(, mi s-au dat niste picaturi si o crema, mi s-a explicat ca is formati pe baza de stres si sa nu imi fac griji, singura mea problema, si ceea ce am uitat sa intreb este daca mai am voie sa iau anticonceptionale.De siguranta ptr noduli eu am renuntat la ele, dar nu ma simt in largul meu stiind ca nu le iau. Deci? pot sa continui cu ele sau..renunt de tot? ce ma sfatuiti?????
Din cate stiu eu, aceste pilule contraceptive sunt interzise in astfel de cazuri, pt ca ele contin hormoni si poti risca sa iti mai apara si alti noduli, fie ei chiar si de stres!Mai bine foloseste alta metoda contraceptiva, cum ar fi prezervativul!!
nu mai lua anticonceptionale daca ai uitat sa ceri sfatul medicului ptr ca iti pot inrautati situatia, mai bine ai folosi prezervativ;
daca totusi vrei sa continui cu ele intreaba dr. ce fel de anticonceptionale ti se potrivesc acum
daca totusi vrei sa continui cu ele intreaba dr. ce fel de anticonceptionale ti se potrivesc acum
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8mastoza chistica
- 2nodul mamar
- 3pericol la o anestezie totala?
- 127tratament naturist care a functionat
- 6Interpretare examen histopatologic
- 3chist, nodul sau ce ?
- 31De aprox. 10 luni am observat ca am un nodul la sanul drept
- 9tumoara mamara solida
- 8noduli la sani.. va rog
- 4Femeile ce au nodul la san, pot lua anticonceptionale pilule?
- 9nodul la san
- 13Chisturi la san
- 23Carcinom lobular invaziv
- 7Adenomatoza mamara.. mai multi noduli la ambii sani
- 5nodulii la sin
- 0chisturi la sani
- 0Granulomatoza
- 0nodul san
- 0Chisturi cu lichid in sâni
Mai multe informații despre: Noduli mamari
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: