Nodul la san

Buna seara!
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie:
In urma cu aproximativ 7 luni am avut simptomele de durere la san, sensibilitate exagerata a zonei, cu precadere a mamelonului, iar in urma autopalparii am descoperit un nodul. Cum simptomele au trecut, am ignorat problema pana acum, cand m-am hotarat sa incep un tratament naturist: comprimate de napraznic, crema de tuia- adjuvant in tratarea nodulilor si comprese cu bitter. Nu stiu daca psihologic sau fizic, dar in urma tratamentului am inceput sa resimt un mic disconfort. Acum simt doar durere la palparea sanului.
In cele 7 luni, nodulul nu si-a marit dimensiunea, consistenta la palpare sau cel putin nu cat sa simt eu.
Mai nou, am descoperit si ceva ce pare a fi un al doilea nodul, mult mai mic.
Deja m-am programat la o ecografie mamara si consult senologic, dar as dori sa stiu daca exista un tratament medicamentos pentru acesti noduli. Sau cum s-ar putea finaliza consultul meu, daca ar fi bine sa fac o punctie biopsie, care ar putea fi cauza lor.
Varsta:19
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie:
In urma cu aproximativ 7 luni am avut simptomele de durere la san, sensibilitate exagerata a zonei, cu precadere a mamelonului, iar in urma autopalparii am descoperit un nodul. Cum simptomele au trecut, am ignorat problema pana acum, cand m-am hotarat sa incep un tratament naturist: comprimate de napraznic, crema de tuia- adjuvant in tratarea nodulilor si comprese cu bitter. Nu stiu daca psihologic sau fizic, dar in urma tratamentului am inceput sa resimt un mic disconfort. Acum simt doar durere la palparea sanului.
In cele 7 luni, nodulul nu si-a marit dimensiunea, consistenta la palpare sau cel putin nu cat sa simt eu.
Mai nou, am descoperit si ceva ce pare a fi un al doilea nodul, mult mai mic.
Deja m-am programat la o ecografie mamara si consult senologic, dar as dori sa stiu daca exista un tratament medicamentos pentru acesti noduli. Sau cum s-ar putea finaliza consultul meu, daca ar fi bine sa fac o punctie biopsie, care ar putea fi cauza lor.
Varsta:19
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Contraceptive si noduli la sani
- 3Cancer la san sau altceva?
- 3nodul la san precizand ca sunt barbat
- 4Ce inseamna ectazia ductala bilaterala?
- 14am descoperit pe sanul drept un nodul, acum 2 ani
- 6Nodul la san! Nu stiu la ce medic ar trebui sa ma adresez?
- 4novynette - nodul la san
- 4Nodul la san (Urgent va rog)
- 11nodul la san
- 5nodul la san, menopauza...
- 5Nodul sani
- 5Nodul descoperit la mamografie
- 5nodul la san stang
- 9va rog, un raspuns la nodul la sanul stang
- 1noduli la san si sarcina
- 0chisturi la sani
- 2fetita mea are un ganglion la sanul stang
- 1Ganglion inflamat de vreo 6 ani si chist la san? Ar putea fi asociate?
- 2Umflătură la sân
Mai multe informații despre: nodul la san
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: