am depistat mai multi noduli pe sani
Am noduli pe mabi sani dar la dreptul am unul dureros durerea se instaleaza inainte de ciclu, nu am folosit in viata mea anticonceptionale, am doua nasteri si nu am facut mamografie ma tem de rezultat.am viata sexuala normala as vrea sa stiu cauza acestor noduli daca ma puteti ajuta.Am alaptat doar cate o luna pe fiecare copil nu cred ca asta poate fi cauza.
2 comentarii
Faptul ca durerea este ciclica pledeaza pentru caracterul benign. Totusi, pentru mai multa siguranta, trebuie facuta cel putin o ecografie mamara (ca investigatie minima, lipsita de orice risc).
Un tratament, dupa documentarea caracterului benign, este bine sa incercati un tratament naturist. In caz de esec al tratamentului naturist, se incearca un tratament hormonal. Solutia chirurgicala ca ultim resort.
Un tratament, dupa documentarea caracterului benign, este bine sa incercati un tratament naturist. In caz de esec al tratamentului naturist, se incearca un tratament hormonal. Solutia chirurgicala ca ultim resort.
mergeti doamna cu incredere si curaj la doctor pt ca orice ar fi atata timp cat este descoperit la timp va vindecati!!de asemeni nu este obligatoriu sa fie ceva grav!!!!mergeti si nu va temeti de rezultat ca este spre binele dumneavoastra!!sa ne tineti la curent!!multa sanatate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2nodul mamar
- 6nodul la san
- 4nodul la san (3 luni)
- 2va rog din suflet un raspuns din partea unui medic cu privire la chistul de san
- 7Rog parerea unui medic: operata de nodul mamar care se pare ca a fost canceros
- 3o durere om partea stanga in dreptul plamanului
- 127tratament naturist care a functionat
- 3barbat 46 ani nodul mamar
- 4noduli vechi la sani si interventie chirurgicala
- 6Microchist si nodul la sani
- 0Nodul la san
- 8noduli la sani.. va rog
- 3simt la palpare in zona sanului aproape de sfarc un nodul mamar
- 15rezultat biopsie noduli mamari
- 1nodul la san
- 4am noduli la ambii sani... unde sa ma operez?
- 7Adenomatoza mamara.. mai multi noduli la ambii sani
- 9Simt noduli la san doar cand stau in picioare
- 0Nodul periculos sau nu?
- 0Noduli la san - parere !!
Mai multe informații despre: Noduli mamari
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: