Nervul auzului
buna ziua
am un istoric orl mai incarcat si nu am sa intru in detalii. ce m-ar intersa ar fi nervul auzului. in urma unei infectii, sincer nu stiu ce infectie a fost, mi s-a spus de catre doctor ca am pierdut nervul auzului. este mort. aud un tiuit continu in urechea dreapta (cea afectata) iar auzul este foarte slab, undeva la 20-25% ramas.
exista vreo procedura medicala prin care nervul auzului sa fie readus la viata ? are rost sa port proteza bilaterala ?
am un istoric orl mai incarcat si nu am sa intru in detalii. ce m-ar intersa ar fi nervul auzului. in urma unei infectii, sincer nu stiu ce infectie a fost, mi s-a spus de catre doctor ca am pierdut nervul auzului. este mort. aud un tiuit continu in urechea dreapta (cea afectata) iar auzul este foarte slab, undeva la 20-25% ramas.
exista vreo procedura medicala prin care nervul auzului sa fie readus la viata ? are rost sa port proteza bilaterala ?
3 comentarii
DA..are rost sa purtati protezele.. este Vital chear pentru acele resturi auditive ramase.. altfel.. fara actiune se degradeaza si acelea.
Proceduri sau tartamente inca nu au inventat. Nervul NU regenereza.. nu creste.. si nu se restabileste !
Proceduri sau tartamente inca nu au inventat. Nervul NU regenereza.. nu creste.. si nu se restabileste !
buna de aproape 3 ani aud tiuit continuu in urechi am 24 ani, mi-am facut audigrama, frecventele inalte nu le aud bine, am luat betaserc, ginkopirin si niste vitamine dar degaba ce imi recomandati, sunt din timisoara, un medic o clinica ceva de genu.va multumesc
da. in clinica ORL. a spitalului universitar.
cu internare.. si tratament perfuzabil !
cu internare.. si tratament perfuzabil !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19cat costa o audiograma?
- 3operatie de otocleroza nereusita!
- 3De ceva timp am probleme cu urechea stanga... aud foarte slab cu ea
- 3pierderea auzului.
- 1Proba auzului se face introducand diapazonul in gura?
- 5acum cateva zile m-a durut foarte tare urechea dreapta..
- 2restabilirea auzului dupa polipi
- 4am suferit o trauma sonora in urma careia urechea dreapta este mai sensibila
- 2Posibil Hipoacuzie?
- 1Testare auz copil 1 an si 8 luni
- 1Recomandare medic/clinica pentru investigatii de specilatitate orl in Bucuresti
- 3Refer bilateral bebe
- 1Problema de sanatate, dar fara diagnostic concret (scaderea auzului)
- 0Trauma sonora, ce ar fi de facut si se poate remedia in timp ?
- 5Bebe de 4 luni nu reacționează la zgomote
- 3Auz Bebelus 4 saptamani
Mai multe informații despre: testarea auzului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: