AVC ischemic
Buna seara, mama mea in varsta de 46 de ani a suferit un avc ischemic in data de 18-06-2015.De atunci ea se afla intr-o stare comatoase dupa spusele medicilor, ne putand sa vorbeasca miste sau sa faca altceva.Medici de la spitalul unde se afla internata in momentul de fata ne-au spus ca pentru astfel de AVC exista doar un singur fel de tratament.Apelez la cunostintele dumneavoastra pentru a va intreba daca cunoasteti pentru acest fel de avg mai mult de un tratament.Va multumesc.
2 comentarii
Gabriel, neurologii fac tot ce trebuie facut, in functie de AVC-ul suferit de mama ta. Nimeni nu-ti poate da sfaturi aici si nu e indicat. AVC-ul nu e ca si cum... ti-ai fi rupt un deget si exista un protocol clar.
Depinde de zona afectata, de capacitatea de regenerare a organismului, elasticitatea vaselor, antecedente medicale, un AVC este ca un infarc miocardic. In mana medicului si-n voia Domnului.
Sa stai alaturi de ea si sa-i vorbesti. Sa urmezi sfatul medicului. Si eventual sa ceri si o alta parere de la un neurolog- desi- nici unui medic nu-i place sa "se bage altul" peste el.
Dar eu as face-o daca ar fi mama si ar avea varsta asta :)
Depinde de zona afectata, de capacitatea de regenerare a organismului, elasticitatea vaselor, antecedente medicale, un AVC este ca un infarc miocardic. In mana medicului si-n voia Domnului.
Sa stai alaturi de ea si sa-i vorbesti. Sa urmezi sfatul medicului. Si eventual sa ceri si o alta parere de la un neurolog- desi- nici unui medic nu-i place sa "se bage altul" peste el.
Dar eu as face-o daca ar fi mama si ar avea varsta asta :)
Care este acel medicament? De ce alte boli sufera ? Ce alte tratamente pentru aceste boli are?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3AVC ischemic
- 4operatia la carotida... este grea, ce riscuri implica?
- 1posibil avc ischemic?
- 2avc ischemic pe partea dreapta!
- 0avc ischemic
- 0Sanse de recuperare?
- 1urmari AVC ischemic
- 0AVC ischemic
- 0AVC Ischemic Sechelar
- 1edem mana si picior post avc
- 3AVC ISCHEMIC CAZATURA IN CAP, ETC
- 0Eficienta terapiei hiperbarica in cazul unui avc ischemic
- 0Accident vascular cerebral ischemic
- 3Accident vascular cerebral