nelamurire gonoree

cat timp poti avea gonoree fara sa stii? in sensul ca, am citit pe internet ca in maxim 2 luni de la incubatie, apar simptome. am citit pe acest forum cum ca ar fi persoane infectate de 3 ani..este posibil?
pap-ul de acum 7 luni nu a indicat nimic in neregula, insa cel de acum 2 saptamani da. asta inseamna ca in intervalul acesta s-a contaminat, nu?
Celule epiteliale poligonale - frecvente
Celule epiteliale rotunde - rare
Leucocite - frecvente de tip PMN
Flora microbiana - abundenta cu frecventi coci Gram negativi asezati in diplo, intra si extracelulari cu aspect de Neisseria
Modificari celulare benigne - inflamatie de tip mixt; modificari reactive asociate cu - reparatia
Anomalii ale celulelor epiteliale - ascus
pap-ul de acum 7 luni nu a indicat nimic in neregula, insa cel de acum 2 saptamani da. asta inseamna ca in intervalul acesta s-a contaminat, nu?
Celule epiteliale poligonale - frecvente
Celule epiteliale rotunde - rare
Leucocite - frecvente de tip PMN
Flora microbiana - abundenta cu frecventi coci Gram negativi asezati in diplo, intra si extracelulari cu aspect de Neisseria
Modificari celulare benigne - inflamatie de tip mixt; modificari reactive asociate cu - reparatia
Anomalii ale celulelor epiteliale - ascus
1 comentarii

Buna ziua,
Cel mai probabil v-ati infectat in intervalul dintre cele 2 teste Papanicolau.
Gonococul persista doar daca nu faceti tratament corespunzator. Dupa efectuarea tratamentului (cam dupa 14 zile de la terminarea acestuia) ar trebui sa faceti un examen din secretia vaginala pentru a vedea daca este ok.
Numai bine,
Cel mai probabil v-ati infectat in intervalul dintre cele 2 teste Papanicolau.
Gonococul persista doar daca nu faceti tratament corespunzator. Dupa efectuarea tratamentului (cam dupa 14 zile de la terminarea acestuia) ar trebui sa faceti un examen din secretia vaginala pentru a vedea daca este ok.
Numai bine,

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4boli cu transmitere sexuala
- 2banuieli de gonoree
- 4am gonoree cred si numai scap de ea...
- 6am nevoie de o parere... in urma unei partide de sex m-am ales cu gonoree
- 4tratament gonoree
- 6Pentru gonoree se prescrie Tinizol?
- 5Gonoree si Chlamydia complicatii
- 8sculament
- 4oare gonoree? sau alt ceva?
- 10Gonoreea - dispare fara tratament?
- 4gonoree a invins doxiciclina
- 6sculament... problema este ca ieri am vazut simptomele si azi am facut-o cu prietena mea
- 4Gonoree?
- 5Recidiva gonoree?
- 3posibile simptome ale gonoreei?
- 2Gonoree vindecata ?
- 2Dezinfectarea jucariilor sexuale dupa tratarea BTS-ului (gonoree)
- 0Gonoree
Mai multe informații despre: Gonoreea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: