Nelamurire lucrare dentara și proctologie
Buna ziua
Va rog o îndrumare
Săptămână viitoare incep a recondiționa lucrare stomatologica, dat jos plus lucrări ce urmează în vederea uneia noi.
In perioada aceasta la interval de 3 săptămâni între ședințe fac ligaturare hemoroizii.Iau tratam detralex
Proctologuo nu este iar la stomatologie nu mi a dat un răspuns clar dacă pot face simultan și lucr dentare și proctologie.
Va rog, un sfat, o părere, mi e frica sa nu fac ceva greșit.
Va rog o îndrumare
Săptămână viitoare incep a recondiționa lucrare stomatologica, dat jos plus lucrări ce urmează în vederea uneia noi.
In perioada aceasta la interval de 3 săptămâni între ședințe fac ligaturare hemoroizii.Iau tratam detralex
Proctologuo nu este iar la stomatologie nu mi a dat un răspuns clar dacă pot face simultan și lucr dentare și proctologie.
Va rog, un sfat, o părere, mi e frica sa nu fac ceva greșit.
1 comentarii
Buna ziua,
Este important sa discutati cu medicul dumneavoastra proctolog si cu medicul dentist cu privire la procedurile care urmeaza sa fie efectuate si la medicamentele pe care le luati. In general, ligaturarea hemoroizilor nu ar trebui sa interfereze cu procedurile stomatologice, cum ar fi indepartarea lucrarilor stomatologice existente si instalarea altora noi. Cu toate acestea, ar putea exista riscul de infectie daca sunteti inca in procesul de vindecare a hemoroizilor, ceea ce ar putea afecta si procedurile stomatologice.
Este important sa discutati cu medicul dumneavoastra proctolog si cu medicul dentist despre planurile dumneavoastra de tratament si despre medicamentele pe care le luati pentru a se asigura ca nu exista riscuri semnificative si pentru a decide ce optiuni de tratament sunt cele mai sigure si mai eficiente pentru dvs. In plus, medicul dumneavoastra dentist ar trebui sa ia toate masurile de precautie necesare pentru a preveni infectiile si a asigura o vindecare rapida si eficienta dupa procedurile stomatologice.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună.
Este important sa discutati cu medicul dumneavoastra proctolog si cu medicul dentist cu privire la procedurile care urmeaza sa fie efectuate si la medicamentele pe care le luati. In general, ligaturarea hemoroizilor nu ar trebui sa interfereze cu procedurile stomatologice, cum ar fi indepartarea lucrarilor stomatologice existente si instalarea altora noi. Cu toate acestea, ar putea exista riscul de infectie daca sunteti inca in procesul de vindecare a hemoroizilor, ceea ce ar putea afecta si procedurile stomatologice.
Este important sa discutati cu medicul dumneavoastra proctolog si cu medicul dentist despre planurile dumneavoastra de tratament si despre medicamentele pe care le luati pentru a se asigura ca nu exista riscuri semnificative si pentru a decide ce optiuni de tratament sunt cele mai sigure si mai eficiente pentru dvs. In plus, medicul dumneavoastra dentist ar trebui sa ia toate masurile de precautie necesare pentru a preveni infectiile si a asigura o vindecare rapida si eficienta dupa procedurile stomatologice.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Tratament indelungat anticoagulante
- 4Diagnostic prin efectele anticoagulantului?
- 5daca iau anticoagulante, contraceptivul isi va mai face efectul?
- 3menoragia sau hemoragia se opreste singura?
- 1anticoagulante cu medicamente de raceala
- 2Fraxiparine si menstruatia
- 0Anticoagulante dupa operatia de fractura de femur
- 1Alergie la Fraxiparine
- 13Aspenter in loc de fraxiparine
- 4Reactie adversa Clexane
- 0Timp de administrare Fraxiparine 0, 6 ml la o fractura de metatarsiani V ?
- 0Tratament colesterol ridicat, cu probleme de coagulare
- 1Embolie pulmonara - anticoagulant eliquis
- 1Nelamurire lucrare dentara și proctologie
- 0Medicamente pentru dureri coloana cervicala - lombara fara interactiuni cu Eliquis
- 4Anticoagulante si stomatologie
Mai multe informații despre: Medicamentele anticoagulante
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: