Medicamente pentru dureri coloana cervicala - lombara fara interactiuni cu Eliquis
Buna ziua,
Mama are fibrilatie atriala, medicul cardiolog i-a prescris anticoagulantul Eliquis, dar i-a spus ca trebuie sa evite administrarea de medicamente antiinflamatoare. Momentan tratamentul cu Eliquis isi arata efectele pozitive dar mama are probleme vechi de sanatate cu coloana cervicala, lombara si care s-au accentuat si mai mult de cand nu mai poate folosi tratamentul cu antiinflamatoare. Acum durerea ii da mai multe batai de cap decat inainte. Intrebarea mea este, ce medicamente poate folosi pentru a ameliora durerea fara a interactiona cu Eliquis? Va multumesc! Sanatate!
Mama are fibrilatie atriala, medicul cardiolog i-a prescris anticoagulantul Eliquis, dar i-a spus ca trebuie sa evite administrarea de medicamente antiinflamatoare. Momentan tratamentul cu Eliquis isi arata efectele pozitive dar mama are probleme vechi de sanatate cu coloana cervicala, lombara si care s-au accentuat si mai mult de cand nu mai poate folosi tratamentul cu antiinflamatoare. Acum durerea ii da mai multe batai de cap decat inainte. Intrebarea mea este, ce medicamente poate folosi pentru a ameliora durerea fara a interactiona cu Eliquis? Va multumesc! Sanatate!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1fibrilatii paroxistice
- 47Fibrilatie atriala recurenta
- 4Diagnostic prin efectele anticoagulantului?
- 14ablatie
- 5daca iau anticoagulante, contraceptivul isi va mai face efectul?
- 3menoragia sau hemoragia se opreste singura?
- 1anticoagulante cu medicamente de raceala
- 0Am fibrilatii permanente !
- 2Fraxiparine si menstruatia
- 1Fibrilaţie atrială + flutter
- 1Alergie la Fraxiparine
- 0Timp de administrare Fraxiparine 0, 6 ml la o fractura de metatarsiani V ?
- 0Durere in zona lombara, in ambele parti ale coloanei
- 0Ciprinol 500mg cu Flamexin 20 mg si Corpentor 5mg
- 1Am insuficienta cardiacă congestiva și fibrilație atriala cu flutter
- 1Nelamurire lucrare dentara și proctologie
Mai multe informații despre: Fibrilatia atriala Medicamentele anticoagulante interactiuni intre medicamente anticoagulantele orale noi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: