Tratament colesterol ridicat, cu probleme de coagulare | Forumul Medical ROmedic

Tratament colesterol ridicat, cu probleme de coagulare

30-01-2019
dorina corneanu
Nu este medic/terapeut
dorina corneanu
Buna ziua,
Am 64 ani si in urma unor analize medicale s-a stabilit ca valoarea colesterolului este 263mg/dl, (HDL-69 si LDL -182), caz in care mi s-a recomandat sa iau Korill. dupa ce l-am achizitionat am citit prospectul care recomanda " administrarea cu prudenta persoanelor cu probleme de coagulare a sangelui".. In consecinta am verificat si buletinul meu indica pentru fibrinogenul plasmatic val de 473mg/dl, VSH 45mm/60min (am reumatism, genunchi si solduri cu durere), PDW=19.500%, euzinofile = 0, 41mii/mm3, citind am inteles ca am probleme de coagulare si ca in cazul consumului de ulei de peste, aceasta valoare creste. Avand in vedere ca sunt hipertensiva, sub tratament, există și o serie de medicamente ce pot determina creșterea fibrinogenului printre care si uleiul de peste, prezent in acest medicament. iar cresterea fibrinogenului plasmatic implica f multe riscuri in cazul meu si nu numai.
Va rog sa-mi spuneti daca este indicat sa risc o scadere a colesterolului in defavoarea cresterii valorii fibrinogenul plasmatic care indica un risc crescut pentru aparitia bolilor coronariene si cerebrovasculare. Mentionez ca picioarele mele sunt pline de capilare sparte, am avut anul trecut 2 hemoragii la ochi, gingiile imi sangereaza... deci pot risca sa iau acest medicament, sau va fi benefic. chiar nu stiu. ce sa fac.
Astept raspunsul dvs si
Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.