Negi genitali

63 comentarii 1 23 Înainte ›
0
02-10-2010, ora 18:47
anonima_usa
Nu este medic/terapeut
anonima_usa
raspuns si sfat pt margarete_10: draga mea nu ai de unde sa stii daca bubitele tale sunt negi sau nu, sfatul meu este sa mergi la medic pentru ca pot fi si multe alte boli poate chiar mai grave decit negii genitali cum ar fi sifilisul sau herpesul genital. Negii genitali in general nu vin impreuna cu mincarimi. Deci situatia ta poate fi mai grava. Inca o data sfatul meu este sa mergi la un doctor ginecolog si numai el iti poate da diagnosticul precis, nu astepta pentru ca poate fi alta boala care daca nu este tratata la timp poate avea urmari drastice si chiar poti muri. Sifilisul netratat poate aduce decesul persoanei in cauza.
0
02-10-2010, ora 18:50
anonima_usa
Nu este medic/terapeut
anonima_usa
Si inca un sfat : sub nici o forma nu ar trebui sa intretii relatii sexuale pina cind nu stii exact ce fel de boala ai, iar orice ar fi nu poti trata singura acasa. Negii genitali asa cum am scris mai sus se isu numai prin contact sexual. Si binenteles ca orice persoana cu care vei avea contact sexual va fi infectata. Deci inca o data mergi la medic pt ca ceea ce ai descris tu mai sus nu suna a fi negi genitali.
0
03-10-2010, ora 16:47
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru margareta_10:
Ar trebui sa ajungeti la medic, macar pentru a afla ce aveti !!!
0
04-10-2010, ora 14:35
margareta_10
Nu este medic/terapeut
margareta_10
cum se poate sa fi luat vreo boala cand eu am o relatie stabila de 3 ani si pana acum nu am avut nimic?si sunt sigura ca prietenul meu nu a intretinut relatii sexuale cu altcineva.si nici eu.
0
05-10-2010, ora 14:01
anonima_usa
Nu este medic/terapeut
anonima_usa
Draga mea nu mai fi atit de naiva. Poate ca daca tu stii sigur ca nu ai avut pe altcineva in acesti 3 ani dar nu poti sa bagi mina in foc si pentru prietenul tau. Daca ai vre-o boala venerica sigur ai luat-o prin contact sexual, iar daca stii ca tu nu ai mai avut nici un alt barbat in acesti 3 ani atunci este sigur ca prietenul tau mai umbla si prin alte locuri pe care tu nu le stii.Nu mai fi atit de increzatoare ca lumea s-a schimbat si nu poti sa fii sigura de nimic si de nimeni in ziua de azi mai ales in amicul tau.Sfatul meu este mergi la medicul ginecolog, fa-ti un diagnostic dupa care ar trebui sa ai o mica discutie cu amicul tau si sa il intrebi pe unde a mai umblat pentru ca este clar ca tu nu stii pe unde mai umbla el.
0
10-10-2010, ora 12:13
sonnya
Nu este medic/terapeut
sonnya
Domnule Doctor, am fost diagnosticata cu condiloame acuminate, desi nu mai am relatii intime de multa vreme(am o varsta destul de inaintata, peste 45 de ani), am facut papanicolau dat nu a iesit nimic, am facut tratament cu Condilyne dar dupa 2 luni a reaparut unul. Nu mi s-a prescris Isoprinoside, desi eu stiu ca sistemul meu imunitar este foarte slab. Ce ma sfatiuiti? Am sa ma chinui cu aceste condiloame toata viata?? Pot apela la tratament homeopat? Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc !
0
11-10-2010, ora 20:25
margareta_10
Nu este medic/terapeut
margareta_10
buna ziua, mi-au aparut niste bubite ca niste negi in zona vaginala si am fost la medic si mi-a spus ca am condiloame pe col.cat de grav este si din ce cauza au aparut?va multumesc!
0
17-10-2010, ora 17:54
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru sonnya:
Eu cred ca ar trebui electrocauterizate condiloamele.
Nu cred ca va veti chinui cu ele toata viata !
Nu ma pricep la tratamente homeopate !
0
17-10-2010, ora 18:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru margareta_10:
In principiu, daca ati fost la un consult ginecologic, ar fi trebuit sa intrebati toate detaliile despre boala dvs pe medicul care v-a consultat !
Condiloamele apar datorita unui virus numit HPV ( Human Papilloma Virus).
Unele tulpini ale acestui virus pot provoca cancer de col uterin. ( De aceea a fost introdus vaccinul la fetitele de 12-14 ani).
0
23-10-2010, ora 08:08
margareta_10
Nu este medic/terapeut
margareta_10
buna ziua,
de curand am fost diagnosticata cu condiloame.am fost la medic si pe cele externe le-a electrocauterizat, iar pentru cele interne mi-a prescris un tratament.stiu ca ar fi trebuit sa obtin raspunsurile la urmatoareele intrebari de la d-na dr, dar era prea ocupata sa vorbeasca cu asistentele despre o nunta la care urma sa participe.dupa ce termin tratamentul exista riscul sa-mi reapara condiloamele sau o alta persoana cu care intru in contact sa ia acest virus?prietenul meu de la care am contactat acest virus ar trebui sa mearga la control chiar daca nu are nici un simptom?va multumesc!
0
30-10-2010, ora 11:12
margareta_10
Nu este medic/terapeut
margareta_10
da vad ca ati intrat in vacanta!!!!!!!!
0
02-11-2010, ora 20:58
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Am cumva interdictie la vacanta ????
0
03-11-2010, ora 12:46
margareta_10
Nu este medic/terapeut
margareta_10
da ce repede ai raspuns la comentariul asta!la celalalt nu puteai sa raspunzi
0
12-11-2010, ora 20:51
bebelush
Nu este medic/terapeut
bebelush
miau aparut niste bubite in zona vaginala:(((si nu stiu ce sa ma mai fac:((...se poate sa fie negi?va roog ajutatimaaaaa:(
0
13-11-2010, ora 19:02
alexandra44
Nu este medic/terapeut
alexandra44
Buna seara.As dori sa stiu cum se pot vindeca negii genitali din gura.Mi-au aparut doi pe limba, am avut si in zona genitala, dar am reusit sa scap de ei.Va multumesc.
0
14-11-2010, ora 18:32
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Mergeti la un dermatolog.
0
14-11-2010, ora 19:09
bebelush
Nu este medic/terapeut
bebelush
catre domnul doctor..miau aparut niste bubite in zona vaginala:(((si nu stiu ce sa ma mai fac:((... poate sa fie negi?va roog ajutatimaaaaa:(
0
16-11-2010, ora 16:44
eric25
Nu este medic/terapeut
eric25
buna ziua, daca se poate sa ma ajutati cu un sfat, de cateva luni mi-au aparut pe penis 2 bubite, seamana cu negii, nu ma dor nu se inflameaza, nu au mai crescut nu s-a intamplat nimic, atat ca ma cam deranjeaza.. din cate am citit am inteles ca ar fi Condiloamele genitale ma puteti ajuta cu un tratament ? sa pot scapa de aceste bubite?
0
21-11-2010, ora 10:53
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru bebelush:
Trebuie sa faceti un examen ginecologic!
0
21-11-2010, ora 10:54
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru eric:
Sigur ca va pot ajuta!
Treceti pe la cabinetul meu pentru o electrocauterizare.
0
22-11-2010, ora 11:55
anonim201
Nu este medic/terapeut
anonim201
Buna ziua, a si avea si eu o intrebare, sunt cu o fata de 1 an si inca nu am avut contact sexual cu penetrare doar (ne jucam si noi fara penetrare, petting), si ei de ceva vreme i-au aparut cativa negi pe labiile mari le a tratat si aproape ca au disparut cu totul. Ea este virgina, eu am avut contact sexual cu o singura fata inaintea ei dar a fost protejat e posibil sa fi luat de la ea? si sa fi transmis si prietenei mele actuale?E posibil sa i apara si in interiorul vaginului chiar daca nu a avut loc penetrarea?Eu nu am nici o simtoma.
0
22-11-2010, ora 15:11
mariusio
Nu este medic/terapeut
mariusio
anonim201 sp te roog cum a scapat de ei prietena ta ca si prietena mea la fel are sia dat cu nidoflor..sa spalat cu cei de galbenele si din culoarea pielii au devenit albi..cum poate scapa de ei te rog raspundemi
0
22-11-2010, ora 15:15
mariusio
Nu este medic/terapeut
mariusio
domnule doctor sia dat cu nidoflor si sa spalat cu ceai de galbenele si sau albit..la inceput o mancau acum nu dupa ce sia dat cu nidoflor...credeti ca se videca?daca se albesc.ii este foarte rusine sa merga la ginecolog:(
0
22-11-2010, ora 16:49
anonim201
Nu este medic/terapeut
anonim201
Mariussio i am cumparat la prietena mea tinctura de marul lupuli cu care s-a dat timp de 1 saptamana sau 2 in fiecare zi de cate 4-5 ori pe negi si pe urma am citit pe net ca are efect foarte bun otetul de mere asa ca a pus comprese cu otet de mere timp de 3 zile pe negi cate 4 ore pe zi nu mai mult si in prima zi s au albit a doua zi s au inegrit si a treia zi i au picat in timp ce facea dus. incercati;) mult noroc;)
0
22-11-2010, ora 19:14
mariusio
Nu este medic/terapeut
mariusio
multumesc foarte mult:X
0
24-11-2010, ora 20:13
mariusio
Nu este medic/terapeut
mariusio
anonim201 hey nu am gasit tictura de marul lupului tu de unde ai luato?
0
26-11-2010, ora 13:54
anonim201
Nu este medic/terapeut
anonim201
mariusio eu am cumparat-o de la un magazin cu plante medicinale/naturiste.Incearca si u intr un asemenea magazin;) succes:)
0
05-01-2011, ora 22:05
Ciprian Angheluta
Nu este medic/terapeut
Ciprian Angheluta
Dupa aceste electrocauterizari virusul numai ramane in piele ? cand pot avea relatiile sexuale cu partenera, ca sa nu transmit si ei HPV-ul?
Acesti negi pot reaparea oricand ? chiar si peste 1 an asa din senin? doar daca imi zgârai pielea zonei genitale?
Si.. cum imi pot da seama cand sunt tratat complet si numai sunt purtator de acest virus..sa-mi pot relua viata de cuplu..
Astept un raspuns la aceste intrebari daca aveti o fereastra..., multumesc mult de tot !
0
10-01-2011, ora 15:07
eu si u
Nu este medic/terapeut
eu si u
eu nu inteleg de unde pot aparea acesti negi..poate cineva sa imi dea un raspun..
0
12-01-2011, ora 20:00
Ciprian Angheluta
Nu este medic/terapeut
Ciprian Angheluta
Dupa ce negii numai apar cam 2 luni de zile ma pot declara sanatos? sau voi ramane purtator al acestui virus?. il pot transmite si sotiei, chiar daca nu prezint clinic negi?... si imi poate reaparea oricand asa de la sine?
Adaugă un comentariu / răspuns
63 comentarii 1 23 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: