Neg in zona fesei

Buna ziua, sunt disperata, am văzut azi că am un neg rotund, de culoare rozalie pe una dintre fese. Nu mă doare, nu mă deranjează, acum l.am observat. am relații sexuale cu soțul meu, însă analizele de bts pe care el și le.a făcut au fost bune. Ultimul meu Papanicolau a fost făcut în octombrie 2018 și a fost ok. Tot atunci mi.am făcut și niște analize de hiv, sifilis și totul ok. Va rog mult sa imi spuneți ce poate fi, e grav? Locuiesc în străinătate și până in octombrie nu pot sa merg la medic mulțumesc mult
4 comentarii

Buna ziua,
diagnosticul de certitudine va fi stabilit dupa consult. Probabil este o veruca/papilom/neg care trebuie indepartat prin crioterapie sau solutii.
O zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
diagnosticul de certitudine va fi stabilit dupa consult. Probabil este o veruca/papilom/neg care trebuie indepartat prin crioterapie sau solutii.
O zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog

Mulțumesc mult dna doctor. Poate fi ceva grav, malign? Poate aștepta până am consultul în octombrie? As putea sa va trimit o poza? Mii de mulțumiri

Dna doctor as putea sa va trimit o poza cu negul? Îmi cer scuze daca abuzez, mulțumesc

Buna ziua,
Nu cred ca este malign. Diagnosticul de certitudine se va stabili in urma examenlui clinic, eventual anatomopatologic, nu pe baza unei
O zi buna,
D Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Nu cred ca este malign. Diagnosticul de certitudine se va stabili in urma examenlui clinic, eventual anatomopatologic, nu pe baza unei
O zi buna,
D Claudia Artenie
Medic primar dermatolog

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1alunite albe sau negi
- 8negi maroni pe obrazul stang
- 3cu ce sa tratez negii fetitei?
- 6negi in talpa si pe maini
- 3O gramada de negi pe mani, picioare si pe buza
- 2verug sau altceva?
- 4negi sau altceva??
- 4cryopharma este eficianta in cazul negilor?
- 0negi pe degete
- 0negi sau alta boala de piele?
- 5neg rupt
- 2negii de la tendoanele degetelor
- 0ca o batatura ori ciuperca neg pe degetul mare picior
- 2Negi??
- 3Aluniță in cap
- 3Neg inflamat dupa ce a fost legat cu fir de par de cal
- 1Am scapat de neg (pe degetul mare de la mana) cu bicarbonat si otet
- 0Negi pe fruntea copilului
- 3Negii se înmulțesc?
Mai multe informații despre: negii