Nebilet si disfunctii erectile
Buna seara. Am 49 ani si fac tratament cu Nebilet si Tolura 80mg cam de 15 ani. In urma cu un an am inceput sa am disfunctii erectile.Ce as putea face pentru a reveni la o viata sexuala normala.
2 comentarii
Ce este Nebilet și pentru ce se utilizează ?
Nebilet conţine nebivolol, un medicament pentru sistemul cardiovascular ce aparţine grupului de medicamente beta-blocante selective (cu acţiune selectivă la nivelul sistemului cardiovascular). Acesta previne creşterea frecvenţei bătăilor inimii şi controlează forţa de pompare a inimii. De asemenea, dilată vasele de sânge, ceea ce contribuie la scăderea tensiunii arteriale.
Este utilizat pentru tratarea tensiunii arteriale mari (hipertensiunii arteriale).
Nebilet este, de asemenea, utilizat pentru tratamentul insuficienţei cardiace cronice uşoare şi moderate la pacienţii cu vârsta peste 70 ani, alături de alte terapii.
Nebilet conţine nebivolol, un medicament pentru sistemul cardiovascular ce aparţine grupului de medicamente beta-blocante selective (cu acţiune selectivă la nivelul sistemului cardiovascular). Acesta previne creşterea frecvenţei bătăilor inimii şi controlează forţa de pompare a inimii. De asemenea, dilată vasele de sânge, ceea ce contribuie la scăderea tensiunii arteriale.
Este utilizat pentru tratarea tensiunii arteriale mari (hipertensiunii arteriale).
Nebilet este, de asemenea, utilizat pentru tratamentul insuficienţei cardiace cronice uşoare şi moderate la pacienţii cu vârsta peste 70 ani, alături de alte terapii.
DV-STRA primiti 2 preparate din grupul betablocante si antagonisti ai receptorilor angiotensinei 2. Este dovedit stiintific si practic, ca aceste preprate scad performantele sexuale. Lipsa erectiilor se datoreaza efectului de dilatare a vaselor pe care il are NEBIVOLOLUL (nebilet).
Recomandarea mea este sa mergeti la medicul curant, CARDIOLOG si sa cereti o revizuire a tratamentului antihipertensiv, fiindca in timp deja au aparut preparate moderne care nu influienteaza functia sexuala ; asta in cazul in care nu exista un sindrom metabolic pronuntat si alte probleme de sanatate care impun primirea acestor preparate.
LA FEL, PUTETI CONSULT UN SEXOLOG, UROLOG, VERIFCATI TESTOSTERONUL SI FACETI UN CONTROL ECOGRAFIC a aparatului urogenital. - UN urolog clinician va poate da un tramanet de sustinere cu efect pozitiv !
Multa sanatate va dorim si succese !
Nu uitati - TOATE PROBLEMELE DE ORDIN SEXUAL SUNT REZOLBABILE !!!
Cu respect, Dr. ADRIAN SADOVNIC, sexolog ( urolog-androlog)
Recomandarea mea este sa mergeti la medicul curant, CARDIOLOG si sa cereti o revizuire a tratamentului antihipertensiv, fiindca in timp deja au aparut preparate moderne care nu influienteaza functia sexuala ; asta in cazul in care nu exista un sindrom metabolic pronuntat si alte probleme de sanatate care impun primirea acestor preparate.
LA FEL, PUTETI CONSULT UN SEXOLOG, UROLOG, VERIFCATI TESTOSTERONUL SI FACETI UN CONTROL ECOGRAFIC a aparatului urogenital. - UN urolog clinician va poate da un tramanet de sustinere cu efect pozitiv !
Multa sanatate va dorim si succese !
Nu uitati - TOATE PROBLEMELE DE ORDIN SEXUAL SUNT REZOLBABILE !!!
Cu respect, Dr. ADRIAN SADOVNIC, sexolog ( urolog-androlog)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0disfunctie erectila
- 1Erectie slaba
- 3Astept un sfat urgent!!! in stare de erectie nu mai are aceeasi marime ca inainte si este cam moale
- 9problema erectie
- 3Nu mise mai scoala asa cum trebuie
- 2Probleme erectie!
- 0Disfunctie Erectila
- 2Disfunctie erectila
- 1Probleme cu erectia si ejaculare prematura
- 8Nu imi pot mentine erectia
- 0Ma puteți ajuta, nu mi se mai scoala ca anainte
- 3Probleme la erecție și ejaculare precoce
- 2Disfunctie sexuala
- 1Probleme erectie/ejaculare
- 4Erecție scăzută pana la capăt.
- 2Sunt casatorit de 34 ani cu frumoasa mea sotie
- 1Probleme erectie
- 3Prestarium administrare!
- 1Probleme în erecție
Mai multe informații despre: Disfunctia erectila tratamentul hipertensiunii arteriale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: