Noliprel si nebilet | Forumul Medical ROmedic
ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor È™i firmelor medicale

Noliprel si nebilet

02-02-2019
dana1984d
Nu este medic/terapeut
dana1984d
Buna ziua,
Am 34 de ani, In urma cu 6 luni am avut o criza...tremurari f Mari si tensiune peste 18 si pulsul 120...am fost la urgente si de atunci mi s a prescris Noliprel Arg 2.5 dimineata si Nebilet jumate de pastila dim...tensiunea o am acum intre 9-12 cu 7-8 iar pulsul intre 60-80.am episoade cand pulsul creste la 110 in repaus dar scade in 10 min...mi s a zis ca am anxietate si iau stresclin pt atacurile de panica.Dr multe ori tensiunea ajunge la 9 cu 6 si puls 48-55 inainte de culcare.mentionez ca numai fumez de 7 luni, nu alcool, nu sare, cafea n am consumat niciodata...am slabit si 24kg ca aveam peste 110kg..EKG de 3 ori si scan de 2 ori la inima sunt normale, atat si analizele la sange...fieru e cam scazut, urmez tratament, trigliceridele, Glanda sunt bune colesterol putin marit dar a fost si mai mare inainte sa slabesc, mentionez ca mananc sanatos acum, exclus sare, dulciuri, tutun, alcool, sucuri, carbohidrati, sunt activa mediu(plimbari, munca, colegiu)
Oare medicatia trebuie scazuta sau oprita? Mentionez ca inca am atacurile de panica..dar tensiunea nu creste mai mult de 14 la atac...doar pulsul intre o singura data pe zi 90-110 la care in max 15 min coboara sub 70 din nou
Va rog un raspuns. Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici