MPV crescut, diaree, lipsa poftei de mancare, irascibila/nervoasa
Doamnelor/Domnilor Doctori
Este vorba despre mama mea care nu a vrut sa mearga la medic de ani si ani de zile, in sfarsit, am reusit sa o conving sa faca doar niste analize, sunt f. suparata, va rog sa ma ajutati cu ceva sugestii si explicatii
sex feminin, varsta 72, diaree, greata, lipsa poftei de mancare, a slabit f mult, disconfort, f. irascibila/nervoasa
rezultate :
MPV Volum trombocitar mediu 14, 5
VSH 54
Fibrinogen 424, 3
Magneziu seric 1, 3
Sideremie 41
Uree serica 64
Proteina C recreativa CPR 16
Celelalte rezultate sunt in limite
Astept si probele hepatice
Am citit pe forum, va rog poate un sfat imi puteti acorda. Va multumesc. Cristina
Este vorba despre mama mea care nu a vrut sa mearga la medic de ani si ani de zile, in sfarsit, am reusit sa o conving sa faca doar niste analize, sunt f. suparata, va rog sa ma ajutati cu ceva sugestii si explicatii
sex feminin, varsta 72, diaree, greata, lipsa poftei de mancare, a slabit f mult, disconfort, f. irascibila/nervoasa
rezultate :
MPV Volum trombocitar mediu 14, 5
VSH 54
Fibrinogen 424, 3
Magneziu seric 1, 3
Sideremie 41
Uree serica 64
Proteina C recreativa CPR 16
Celelalte rezultate sunt in limite
Astept si probele hepatice
Am citit pe forum, va rog poate un sfat imi puteti acorda. Va multumesc. Cristina
6 comentarii
0
04-05-2009, ora 18:01
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Buna ziua! Nu sunt medic, dar va dau niste sfaturi/informatii pentru ca vad ca nu si-a dat nimeni silinta sa va ajute.
Mama dvs. are probleme serioase de sanatate (asta daca analizele sunt corect realizate), trebuie sa mergeti cu dansa cat puteti de repede la un medic internist.
Concentratia de fier este foarte mica, denotand o carenta foarte mare, o avitaminoza C etc.
VSH-ul (viteza de sedimentare a hematiilor) este foarte mare, valoarea maxima superioara fiind de maxim 20 mm dupa 1 ora. Cresterea patologica este intalnita in procese inflamatorii, infectioase etc..
Fibrinogenul, si el este foarte marit, depasind cu mult valoarea maxima. Acesta creste in cadrul unor procese inflamatorii, infectioase, infarcte etc.
Si celelalte valori sunt anormale, tocmai din acest motiv va rog sa consultati un medic care pe baza analizelor si a consultatiei, sa-i poata realiza mamei dvs. o schema terapeutica in functie de diagnostic. Trebuie sa urmati indeaproape posologia.
Mama dvs. are probleme serioase de sanatate (asta daca analizele sunt corect realizate), trebuie sa mergeti cu dansa cat puteti de repede la un medic internist.
Concentratia de fier este foarte mica, denotand o carenta foarte mare, o avitaminoza C etc.
VSH-ul (viteza de sedimentare a hematiilor) este foarte mare, valoarea maxima superioara fiind de maxim 20 mm dupa 1 ora. Cresterea patologica este intalnita in procese inflamatorii, infectioase etc..
Fibrinogenul, si el este foarte marit, depasind cu mult valoarea maxima. Acesta creste in cadrul unor procese inflamatorii, infectioase, infarcte etc.
Si celelalte valori sunt anormale, tocmai din acest motiv va rog sa consultati un medic care pe baza analizelor si a consultatiei, sa-i poata realiza mamei dvs. o schema terapeutica in functie de diagnostic. Trebuie sa urmati indeaproape posologia.
ce sa fac?
am fost la medic si mi-a dat eurovita cu minerale, spunandu-mi ca este in limite normale ca varsta, 72 ani.
va multumesc pt implicare
am fost la medic si mi-a dat eurovita cu minerale, spunandu-mi ca este in limite normale ca varsta, 72 ani.
va multumesc pt implicare
despre medicul de familie. nu comentez.
daca imi puteti recomanda un medic, va rog, daca imi mai puteti spune ceva.va rog mult
daca imi puteti recomanda un medic, va rog, daca imi mai puteti spune ceva.va rog mult
0
05-05-2009, ora 14:02
Poftim??? Normal??? Inseamna ca domnul doctor nu este normal si tot ce este anormal il percepe ca fiind normal.
V-o recomand pe doamna doctor Tiganisteanu Constanta. Sunati-o la nr. 0751.030.553 si rugati-o sa va ajute. Este cel mai bun medic internist din Europa, si nu exagerez cu nimic cand ii atribui aceasta calitate. Este un medic cu har si asta spune tot. O sunati, ii spuneti ce aveti pe suflet si poate va hotarati sa mergeti cu mama dvs. si la o consultatie, nu veti regreta!
Multa sanatate va doresc si numai impliniri.
Dumnezeu sa va binecuvanteze!
V-o recomand pe doamna doctor Tiganisteanu Constanta. Sunati-o la nr. 0751.030.553 si rugati-o sa va ajute. Este cel mai bun medic internist din Europa, si nu exagerez cu nimic cand ii atribui aceasta calitate. Este un medic cu har si asta spune tot. O sunati, ii spuneti ce aveti pe suflet si poate va hotarati sa mergeti cu mama dvs. si la o consultatie, nu veti regreta!
Multa sanatate va doresc si numai impliniri.
Dumnezeu sa va binecuvanteze!
Catre:
NICK
Va multumim, deasemenea va dorim multa sanatate si pace in suflet.
NICK
Va multumim, deasemenea va dorim multa sanatate si pace in suflet.
0
06-05-2009, ora 12:21
Multumesc, numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Diaree, varsaturi, temperatura la un copil de 8 luni
- 1Durerea de spate cu diaree si greata
- 4dureri abdominale diaree crampe
- 6afectiuni cardiace?
- 13Umflatura a abdomenului in partea dreata jos
- 3diaree, 3-4 scaune dimineata
- 7tratament homeopatic - diaree cronica
- 8Probleme cu stomacul
- 3Diaree si durere de cap... ce sa fac?
- 1Diaree decat dimineata
- 62 zile de diaree, febra, greata
- 1Anticonceptionale - dereglari scaun
- 3colon iritabil cu diaree si depresie
- 8intepaturi, ameteli, amorteli, diaree, stari de voma
- 4scaune moi (aerate, diaree) in fiecare dimineata cand ma trezesc
- 1Problema
- 2Amitripilina si xanax
- 1greata si daree de 2 zile
- 1Diaree crampe
- 3Lipsa poftei de mancare, adenopatii
Mai multe informații despre: Diareea Pierderea poftei de mancare