mancarimi la nas si mucus apos
Buna ziua.Ma mananca nasul f tare si imi curge mult mucus de consistenta apoasa de cate ori mananc ceva cald/fierbinte sau plang.Multumesc.
5 comentarii
Buna seara,
poate fi vorba de o alergie, consultati un medic alergolog.
Toate cele bune!
poate fi vorba de o alergie, consultati un medic alergolog.
Toate cele bune!
Va multumesc foarte mult pentru raspuns.Ce medicament poate stopa aceste simptome?
Mai am o problema.Desi fac lavaj in fiecare seara, imi apare mucus, de data aceasta uscat.Ce sa folosesc sa scap de aceasta problema?Multumesc
Mai am o problema.Desi fac lavaj in fiecare seara, imi apare mucus, de data aceasta uscat.Ce sa folosesc sa scap de aceasta problema?Multumesc
Buna seara,
trebuie un consult alergologic si vazut la ce sunteti alergic si apoi luat un spray intranazal antiinflamator (cu corticoid) daca este alergie.
Spalaturile cu apa cu sare nu sunt indicate decat daca concentratia de sare este masurata corect, astfel putem irita si usca mucoasa nasului. Dati cu Vitamina A ulioasa in nas (ungeti cat puteti intra cu degetul mucoasa nasului) pt a reduc uscaciunea.
Multa sanatate!
trebuie un consult alergologic si vazut la ce sunteti alergic si apoi luat un spray intranazal antiinflamator (cu corticoid) daca este alergie.
Spalaturile cu apa cu sare nu sunt indicate decat daca concentratia de sare este masurata corect, astfel putem irita si usca mucoasa nasului. Dati cu Vitamina A ulioasa in nas (ungeti cat puteti intra cu degetul mucoasa nasului) pt a reduc uscaciunea.
Multa sanatate!
Buna ziua,
Tratamentul intranazal cu corticoid se ia 2 puffuri in fiecare nara 1 data /zi, asa cum vi l-a recomandat medicul alergolog si doar daca stiti sigur ca este alergie (adica daca ati facut testele alergice).
Toate cele bune!
Tratamentul intranazal cu corticoid se ia 2 puffuri in fiecare nara 1 data /zi, asa cum vi l-a recomandat medicul alergolog si doar daca stiti sigur ca este alergie (adica daca ati facut testele alergice).
Toate cele bune!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nas ingust
- 7senzatie nervanta: nas infundat
- 3imi curge nasul
- 7Alergie?
- 13De cateva luni din cateodata cand imi suflu nasul imi iese ceva negru
- 20Cornete marite + deviatie de sept nazal
- 20dureri de nas, tample si cap + ameteli
- 4Curge nasul non stop
- 2Probleme cu gatul si nasul
- 6nas infundat nu doresc operatie polipii
- 8din cand in cand mi se infunda cate o nara, cand stanga, cand dreapta..
- 38Nas infundat
- 1rinoree posterioara
- 11rana in interiorul nasului
- 1Nas distrus.
- 3in urma unei raceli mai puternice mi-a aparut ca o umflatura in interiorul narii
- 1In interiorul nasului..
- 17Fosele nazale, infundate, ' a la long ' !
- 4problema nas.
- 1Senzatie pe nas
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Rinita
- Rinita medicamentoasa
- Vegetațiile adenoide - adenoidita cronică
- Sforaitul (Roncopatia)
- Rinosclerom
- Furunculul nasului
- Vestibulita (Foliculita nazală)
- Fracturile nasului (traumatismul nazal)
- Atrezie coanala (imperforatie coanala)
- Anosmia - pierderea mirosului
- Rinoree (secreții nazale, curge nasul)
- Nasul (cavitatea nazală)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: