Miros neplăcut in zona intima

Buna ziua, ma numesc Andreea și am 18 ani, acum 5 luni mi-am început viața sexuală, țin sa Menționez ca m-am protejat de fiecare data, însă acum 3 luni am avut un accident, și anume ruperea unui prezervativ, am luat pilula de a doua zi la câteva minute după incident, in luna următoare am avut menstruație, la fel și in luna următoare, pana când am avut o infecție urinară cred eu, aveam usturimi jos doar după ce urinam, nu in timpul actului, odată cu acestea a apărut și niște scurgeri cu un miros neplăcut care dispare doar parțial in zilele in care ma spăl 3/7, nu știu ce sa fac pentru a trata acest miros și as aprecia un sfat din partea dumneavoastră, țin sa Menționez ca mirosul este mai dur după actul sexual și am parte de niște scurgeri maronii-roși, am luat Uriclar timp de o săptămâna la începutul infecției urinare, usturimile nu mai sunt intense, însă urinez foarte des și puțin.
2 comentarii

Aveti si infectie urinara si infectie vaginala. Mergeti la un ginecolog pentru analize si tratament si mentionati sa ii dea tratament si partenerului dv.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5urinari dese, intrerupte, foarte jenante, am un fel de dureri ca si arsura in zona abdomenului
- 5usturimi si senzatii groaznice la urinat
- 4imi este frica.. usturime la urinare = afectiune ale cailor urinare?
- 13urinat des si senzatie de usturime
- 9Usturimi la urinare.. de nici pe strada nu puteam sa ies
- 7durere si usturime la urinare
- 7Urinez foarte des
- 1probleme in zona genitala
- 0Uretrita-analize necesare
- 2Urinez des
- 0Probleme Urinare
- 1Mancarimi capul penisului si usturime dupa urinare
- 2Numeroase probleme ale penisului
- 1penis uscat
- 2Ovare inflamate
- 0Infecție vaginala
- 1Mictiuni frecvente si nevoia persistenta de a urina(senzatie de vezoca golita incomplet)
- 2Usturime dupa urinare si uriari in medie de 6-8 pe zi
- 2Miros intim intepator
Mai multe informații despre: usturimea la urinare Urinarea frecventa miros neplacut in zona intima
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: