mi se ia pielea de pe maini

de aprox un an si jumatate mi se ia pielea de pe maini(se descuameaza) si simt permanent o senzatie de uscaciune. tratamentul recomandat de dermatolog nu a avut nici un rezultat: comprimate cu vitamina A si E timp de o luna, unguent Diprosalic si 10 zile comprimate Telfast. precizez ca simultan cu descuamarea pielii de pe palme pielea de pe talpi se crapa uneori pana la sange si e extrem de uscata si aspra.
mentionez ca inainte de a aparea aceasta problema cu una-doua saptamani am utilizat un detergent pentru mucegai fara a ma proteja.
de atunci utilizez manusi chiar si la detergentul de vase. DATI-MI UN SFAT, NU MAI STIU CUM E SA IMBRACI DRESURILE FARA SA LE AGATI!
mentionez ca inainte de a aparea aceasta problema cu una-doua saptamani am utilizat un detergent pentru mucegai fara a ma proteja.
de atunci utilizez manusi chiar si la detergentul de vase. DATI-MI UN SFAT, NU MAI STIU CUM E SA IMBRACI DRESURILE FARA SA LE AGATI!
2 comentarii

Incearca sa aplici pe maini, dimineata, dupa ce ti-ai facut toaleta, REPAIR lipobase, masand usor, pana intra in piele.
Pentru picioare incearca sa aplici seara, Eucerin 10% urea fusscreme, in strat mai gros pe zonele mai ingrosate, iar dupa vreo jumatate de ora masezi sa intre in piele. Succes!
Pentru picioare incearca sa aplici seara, Eucerin 10% urea fusscreme, in strat mai gros pe zonele mai ingrosate, iar dupa vreo jumatate de ora masezi sa intre in piele. Succes!

Buna,
acum 2 saptamani mi s-a uscat piele pe anumite zone in palma si pe degete.o perioada a stat uscata si dupa cateva zile sa desprins sub forma de basici.piele desprinsa a avut o grosime mare de 0, 5-1 mm.dupa vindecarea suprafetelor exfoliate piele pare sa fie diferita si iar parca se usuca.as trimite poze dar nu stiu cum?
acum 2 saptamani mi s-a uscat piele pe anumite zone in palma si pe degete.o perioada a stat uscata si dupa cateva zile sa desprins sub forma de basici.piele desprinsa a avut o grosime mare de 0, 5-1 mm.dupa vindecarea suprafetelor exfoliate piele pare sa fie diferita si iar parca se usuca.as trimite poze dar nu stiu cum?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de 5 ani am pe mine niste pete rosii care se mai si cojeste pielea de pe ele
- 2Mi se ia pielea de pe picioare...De ce?
- 2AJUTOR! Boala de piele insuportabila. stres?
- 3este viroza cu descuamarea talpii si palmelor
- 3Descuamarea pielii pe fata
- 4i se descumeaza pielea de pe degete (fetita de 4 ani)
- 9Descuamarea pielii pe talpi
- 4descuamare datorata gandacilor
- 3Descoamarea pielii de pe talpi
- 2Pete rosii-maronii cu piele descuamata
- 1Albeata ca faina. Zona genitala..
- 1Alunita suspecta ?
- 1Mi s-a jupit pielea de pe ureche
- 2Descuamare si incretire excesiva a palmelor la contactul cu apa
- 1Problema cu pielea din jurul ochilor
- 2Problema dermatologica fara diagnostic
Mai multe informații despre: Descuamarea pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: