AJUTOR! Boala de piele insuportabila. stres?
Mi se cojeste pielea. A inceput de cand eram mic.. sa zic 10 ani. Se desfolia pielea de pe degetele de la maini si picioare, uneori ajungandu-se sa ramana doar carnea. De obicei la inceput se formau basici pline cu limfa care dupa ce se spargeau se largea rana. Apoi se decojea strat dupa strat pana ramanea carnea goala. Rana se repara si dupa un timp reincepea ciclul. Am fost la zeci de medici dermatologi in Constanta care mi-au prescris relativ aceleasi rahaturi ce nu au avut nici un efect. Apoi incet incet a inceput sa se decojeasca pielea capului (scalpul) insotita de o mancarime insuportabila. Daca te uitai in par ziceai ca-i matreata, dar dupa un ras in cap nu aducea deloc a matreata. Pielea se usca (total), amestecandu-se cu limfa si formand straturi groase de ceva ff scarbos de 2-5mm. Parul s-a albit, si-a pierdut din stralucire si a inceput sa cada. Ma mir ca nu a cazut inca tot. Asta se intampla de 3-4 ani incoace (am 22 de ani). Acum, peste tot pe unde am par mi se intampla asta (si in zona genitala ): se usuca pielea, parul se abeste si cade, insotit de o stare acuta de discomfort si o mancarime insuportabila. Daca ma rad fata e curata. Daca las sa creasca un pic de barba (5-10mm) patesc la fel. De cand s-a extins la zona genitala am ramas aproape fara par si calitatea spermei a scazut drastic. AJUTOOOOOOR!!!! Ce sa fac?
2 comentarii
incearca la Favisan Arad este un laborator naturist.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4probleme cu pielea
- 2mi se ia pielea de pe maini
- 12pete pe piele
- 2Mi se ia pielea de pe picioare...De ce?
- 3este viroza cu descuamarea talpii si palmelor
- 3Descuamarea pielii pe fata
- 4i se descumeaza pielea de pe degete (fetita de 4 ani)
- 9de ceva timp a inceput sa imi cada foarte mult parul
- 9Descuamarea pielii pe talpi
- 2Pete rosii-maronii cu piele descuamata
- 1Descuamarea pielii de pe fata!!! (chip tanar)
- 3Descuamare piele in zona inghinala
- 1Piele degete besicate, piele descuamata
- 1Alunita suspecta ?
- 1Mi s-a jupit pielea de pe ureche
- 2Descuamare si incretire excesiva a palmelor la contactul cu apa
- 2Descuamare piele la vârful degetelor, copil
- 1Imi cade parul, am eruptii pe fata albe-galbene-rosii in special pe frunte cu senzatie de usturime
Mai multe informații despre: Descuamarea pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: