este viroza cu descuamarea talpii si palmelor
am un baiat de un an si 2 luni si mi s a spuca are viroza descuamanta ptr. ca i se curata pielea de pe talpi si palme. Nu are nimic pulmonar doar putin rosu in git si tuseste putin ca si cum se ineaca cu ceva. Mi a dat erdomed si cefaclor de 250 2, 5 la 6h si crema cicatrizin ptr talpi. Nu am auzit de o astfel de forma de viroza si totusi mi a dat antibiotic ceea ce nu mai vreau ca m am saturat, va ro sa ma sfetuiti ce sa fac.
MULTUMESC
MULTUMESC
3 comentarii
Incercati un tratament cu ADVANTAN unguent (nu crema!) de 2 ori pe zi, dimineata si seara, timp de 7 zile. Va astept cu vesti despre cum se simta copilul.
am ajuns azi la medicul de familie ptr. ai face vaccinul priorix doct. nu era ma vazut alt doct.care m ia spus de acest advantan sa l incerc in cazul in care nu merge cu cicatrizin pe care il folosesc acum.Pina la urma i am dat tratamentul dat de la spital pe talpi mai are putina piele care se ia, daca vad ca nu trece in aceste 10 zile cu cicatrizin am sa increc advantan.VA MULTUMESC MULT
am ajuns azi la medicul de familie ptr. ai face vaccinul priorix doct. nu era ma vazut alt doct.care m ia spus de acest advantan sa l incerc in cazul in care nu merge cu cicatrizin pe care il folosesc acum.Pina la urma i am dat tratamentul dat de la spital pe talpi mai are putina piele care se ia, daca vad ca nu trece in aceste 10 zile cu cicatrizin am sa increc advantan.VA MULTUMESC MULT
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4probleme cu pielea
- 2de 5 ani am pe mine niste pete rosii care se mai si cojeste pielea de pe ele
- 2Mi se ia pielea de pe picioare...De ce?
- 3probleme dermatologice
- 3Descuamarea pielii pe fata
- 9de ceva timp a inceput sa imi cada foarte mult parul
- 7iritatie a pielii din obraji
- 4descuamare datorata gandacilor
- 1DERMATOLOGIE -DESCUAMARE PIELE FACIALA
- 1Decojire piele maini
- 1Descuamarea pielii de pe fata!!! (chip tanar)
- 3Pleoape descumate
- 1Alunita suspecta ?
- 1Mi s-a jupit pielea de pe ureche
- 2Descuamare si incretire excesiva a palmelor la contactul cu apa
- 2Mi se decojeste pielea.
- 1Problema cu pielea din jurul ochilor
- 2Problema dermatologica fara diagnostic
Mai multe informații despre: Descuamarea pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: