mi-a curs ceva in timpul actului sexual
sunat socata si speriata in acelasi timp...nu mi s-a mai intamplat de asta va rog sa imi raspundeti cat mai urgent posibil...in timpul actului sexual, am observat mai exact la sfarsitul acestuia ca mi-a curs din vagin niste bucatele mici, firmituri albe fara miros...nu stu ce inseamna asta...eu nu am facut sex decat cu 2 persoane...si doar cu prezervativ...ultima data, cand s-a intamplat si acest lucru am foslosit un prezervativ cu lubrifiant dublu...am crezut ca din cauza asta...dar acum nu mai sunt asa sigura...
3 comentarii
am avut si eu asa ceva si de fiecare data mi se spunea ca e un dezechilibru la nivel de bacterii, era insotita aceasta branzica alba si de mancarimi enorme.Dura cam 6-10 zile si disparea ca sa apara iar peste cateva luni.De 6 ani nu mai apare.
Ca sa atenuez ma spalam cu apa+otet de bucatarie.Inainte ca sa treaca de tot m-am spalat cu "ECOGYN"(francez), sapun lichid pentru igiena intima.Deci in Romania de intrebat in farmacie un sapun lichid pentru toaleta intima cu efect antimicoze.
Ca sa atenuez ma spalam cu apa+otet de bucatarie.Inainte ca sa treaca de tot m-am spalat cu "ECOGYN"(francez), sapun lichid pentru igiena intima.Deci in Romania de intrebat in farmacie un sapun lichid pentru toaleta intima cu efect antimicoze.
aceeasi problema o am si eu de ceva timp..daca poate sa-mi spuna si mie cineva daca afeteaza fertilitatea si cam ce tratament sa urmez.
e posibil sa ai candidoza (in termeni medicali candida)... nu se intampla sa vezi aceste secretii si pe chilot? nu te speria, doar informeaza-te pe internet ssau la un cabinet medical. eu folosesc canesten sau clotrimazol (sunt creme) pe care le introduc cateva zile...la inceput si dimineataa si seara...apoi doar o data pe zi cand vad k se amelioreaza.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 37durere in timpul actului sexual
- 6spasmofilie si sex
- 12Dureri in timpul actului sexual
- 6joaca de-a sexul...
- 25Am dureri (usturime) in timpul actului sexual... de ce?
- 4un act sexual fara finalitate?!
- 5probleme legate de a 2-a fata
- 5Mi se face rau dupa orice contact sexual
- 3nu mai am chef de sex
- 12urgent... de cate ori fac sex cu prietena mea nu mi se rupe...
- 32e posibil? sau e vrajeala ieftina !
- 4Contact sexual imediat inainte de a vomita pilula
- 7cum ar trebui sa procedez?
- 6Probleme in timpul actului sexual! Help me!
- 5Penis 20 cm si sex cu probleme
- 5Pilula de a doua zi, dupa 19 ore
- 6Despre actul sexual, momentul potrivit pt prezervativ
- 16Viata sexuala - mai putina placere, mai multe griji
Mai multe informații despre: Actul sexual propriu-zis
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: