menstruatie venita mai repede cu 2 saptamani
Buna ziua,
Eu am o ciclu de 28 de zile, aproximativ, in vara am patit sa imi intarzie cateva zile.La fel si in luna Martie, cand a intarziat 3 zile iar menstruatia a tinut doar 3 zile, abundent ca deobicei, in loc de 5.Am avut dureri de burta si toate simptomele pe care le am in acea perioada de obicei.
Problema este urmatoarea: mi-a venit din nou, acum 3 zile, cu 2 saptamani mai repede decat ar fi trebuit..La inceput au fost 2 picaturi maro iau apoi a fost totul rosu, cu cheaguri.Ca si cand as fi fost in acea perioada.
Eu am fost racita si am luat Theraflu.Are vreo legatura? Mentionez ca am avut contancte sexuale neprotejate.Ce poate fi?O dereglare hormonala, sau?Va multumesc frumos si astept raspuns!!
Eu am o ciclu de 28 de zile, aproximativ, in vara am patit sa imi intarzie cateva zile.La fel si in luna Martie, cand a intarziat 3 zile iar menstruatia a tinut doar 3 zile, abundent ca deobicei, in loc de 5.Am avut dureri de burta si toate simptomele pe care le am in acea perioada de obicei.
Problema este urmatoarea: mi-a venit din nou, acum 3 zile, cu 2 saptamani mai repede decat ar fi trebuit..La inceput au fost 2 picaturi maro iau apoi a fost totul rosu, cu cheaguri.Ca si cand as fi fost in acea perioada.
Eu am fost racita si am luat Theraflu.Are vreo legatura? Mentionez ca am avut contancte sexuale neprotejate.Ce poate fi?O dereglare hormonala, sau?Va multumesc frumos si astept raspuns!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Legatura intre menstruatie si diferite boli
- 6intarzierea ciclului menstrual...
- 2cand o sa imi vina menstruatia?
- 7daca nu vine menstruatia in 7 zile de pauza?
- 7Umflatura intre vagin si piciorul drept
- 2Ovulatie in timpul menstruatiei???
- 47menstruatia urat mirositoare
- 4sangerare abundenta menstruatie
- 4pauza de 7 zile si menstruatia
- 9candida
- 5teama folosirii anticonceptionalelor
- 1menstruatia oprita
- 11petele maronii doctor pls
- 10menstruatie...substanta ca un gel.
- 8menstruatie anormala
- 1menstruatie de doua ori pe luna?!