Am o problema de 3 ani de zile
Buna ziua, va rog sa ma ajuţi de 3 ani am am o problema am avut dureri foarte mari jos, usturimi si mâncărimi, am fost la ginecolog mia dat tratament iar dupa 3-4 iar apăreau simptomele, de vreun an am dureri in timpul actului sexual, am fost iar la ginecolog am facut tratament, ecografie si papa Nicolaus a spus ca am o candidă, dar durere încă este. Ce pot avea? Menţionez totul este perfect ovare, uter..
2 comentarii
Poate sa fie o combinatie de factori: aveti un partener stabil? Si-a facut si el tratament pentru candida? O infectie care treneaza de trei ani are o cauza si este probabil sa de agraveze, de aceea au aparut si durerile. Pentru mancarimi si usturimi o cauza poate sa fie alergia la detergent, la anumite materiale din care este realizata lenjeria etc.
Nu intotdeauna acolo unde sunt simptomele este si cauza: pot exista dureri in timpul actului sexual din cauza pietrelor la rinichi, la vezica, la coloana lombara, la ovare, etc.
Incercati sa extindeti analizele si in aceste zone. Foarte corect o doamna doctor scria despre o situatie ce apare dupa infecarea cu HPV, si care este un tip de neuropatie.
Nu intotdeauna acolo unde sunt simptomele este si cauza: pot exista dureri in timpul actului sexual din cauza pietrelor la rinichi, la vezica, la coloana lombara, la ovare, etc.
Incercati sa extindeti analizele si in aceste zone. Foarte corect o doamna doctor scria despre o situatie ce apare dupa infecarea cu HPV, si care este un tip de neuropatie.
Da partenerul este stabil, va mulţumesc voi înainte cu aceste analize
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am dureri in timpul actului sexual de 8 luni
- 10Domnilor doctori va rog ajutati-ma
- 1durere mare in timpul actului sexual
- 8Sex cu dureri groaznice si mancarimi interne
- 2dureri in tipul actului sexual
- 3Dureri in timpul actului sexual
- 7dispareunie
- 5dureri in timpul actului sexual, ce tratament as putea sa iau?
- 4sarcina extrauterina: dureri abdominale, scurgeri maronii, mancarimi si durere in timpul sexului
- 2Durere la penetrare!
- 3Dureri in timpul contactului sexual si dupa.
- 1dureri in timpul actului sexual
- 1labii uneori umflate, alteori uscate cu o tenta de maro, mancarimi, durere in timpul sexului
- 1Probleme genitale
- 0Ciclu menstrual intarziat
- 3Dificultate in timpul actului sexual
- 2Ajutor! durere ovare, spate
- 2Durere in timpul sexului
- 2Mâncărimi în zona genială, usturime la penetrare
Mai multe informații despre: durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: