Domnilor doctori va rog ajutati-ma
Buna ziua. Ma numesc Adelina am 17 ani si vreau sa ma ajutati si p mn va rog frumos, am o relatie d 1 an si 3 luni cu un baiat si mi-am inceput viata sexuala cu el. La un momendat am fost racita la ovare si 2 luni la rand imi venea menstruatia d 2ori p luna am fost la un ginecolog mia dat tratament si nu am mai avut probleme. Atunci cand fac dragoste cu prietenu meu imi apar nijte dureri ale ovarelor, si bine inteles nu iam spus prietenului si am continuat sa fac dragoste dar tot cu dureri.Ji nuj ce sa fac puteti sa imi dati un sfat va rog frumos. Multumesc
10 comentarii
Problema ta se poate vindeca usor cu ajutorul homeopatiei insa pt. asta trebuie sa dai de un medic homeopat bun si din pacate nu prea pot sa-ti recomand cu inima impacata un medic homeopat in care sa am incredere eu personal in Constanta. Daca te poti duce la Bucuresti la Dr. Silvia Nedelcu care este f. buna si pe langa asta da si cursuri de homeopatie si are si tarife de consultatie mult mai ieftine ca altii te-ar putea ajuta cu destul de mare siguranta. Ii gasesti cabinetul daca introduci in google numele ei.
Daca nu aici posibilitatea sa mergi la nici un medic homeopat scrie-mi mie un mesaj privat aici dand un click pe id-ul meu.
Medicina clasica cu medicamentele ei chimice nu te ajuta decat transformand simptomele in altele si mai grave asa cum ti sa si intamplat de fapt.
Daca nu aici posibilitatea sa mergi la nici un medic homeopat scrie-mi mie un mesaj privat aici dand un click pe id-ul meu.
Medicina clasica cu medicamentele ei chimice nu te ajuta decat transformand simptomele in altele si mai grave asa cum ti sa si intamplat de fapt.
ai făcut examen de secreţie la ginecolog? pentru ca poate ai o bacterie care nu a trecut- trebuia repetat examenul şi după terminarea tratamentului
nu am facut niciun examen pt ca am o problema mama nuj ca mi-am inceput viata sexuala. ji e cva grav?
IuliaCristianaB Este ceva grav in chestia asta? Poate aduce alte urmari? Cat de grav este? Ce se poate intampla? Nu o sa mai poata sa faca copii?
nu este cazul să vă panicaţi, dar de obicei trebuie făcute examene de secreţii şi tratamente pe seama acestor rezultate- sunt câteva bacterii- cum e chlamydia de exemplu care netratate pot duce la ceea ce popular se numeşte trompe infundate- dificultate de a face copii adică.
IuliaCristinaB asta inseamna ca pot sa fac copii? Multumesc
IuliaCristianaB, Dar ovarele au legatura cu ovulele? Ca stiu ca in ovule se face fecundatia si acolo este fatul... Nu prea le am eu cu anatomia...
eu zic ca da puteţi face copii, aveţi grijă de dvs în continuare şi mai faceţi controale regulat, măcar o dată pe an.
ovarele produc ovulele... ovarele sunt organele, ovulul este celula
ovarele produc ovulele... ovarele sunt organele, ovulul este celula
Iti multumim ff mult IuliaCristianaB... Las k am sa am eu grija de ea... Am sa o duc eu la doctor... Asta ne ingrijora... Copii ;)) Multumim ff mult...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15raceala la ovare
- 3sunt frigida?
- 12Dureri in timpul actului sexual
- 5radiografie la ovare-uter pentru determinarea virginitatii
- 7Sarcina oprita in evolutie..!!!
- 10ma dor ovarele dupa sex
- 4Endometru gros si ovare marite
- 1durere in timpul actului sexual
- 1Raceala la ovare
- 6am usturimi cand fac sex
- 5anexita? as vrea un raspuns!
- 9Sexul poate influenta menstruatia? Urgent!!!
- 23Exista vreun risc sa raman insarcinata?
- 0histeroctomie... da sau nu?
- 1dureri in timpul actului sexual
- 1Microadenom hipofizar
- 1Usturime in timpul contactului sexual! Help!!!
- 3anticonceptionalele sunt de vina pentru ce mi-se intampla?
- 2Ajutor! durere ovare, spate
Mai multe informații despre: Ovarele raceala la ovare durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: