Scurgere maronie in timpul sarcinii
Bună ziua, aș dorii să mă ajute si pe mine cineva cu un sfat, sunt însărcinată în 17 săptămâni si de dimineata am o scurgere maronie nu in cantitate mare ci câteva picături minore dar însoțite de dureri abdominale ca pe timpul menstruatiei, imi poate spune si mie cineva daca exista vreo problemă?
2 comentarii
Buna ziua,
va recomandam sa vorbiti cu medicul care va urmareste sarcina; orice alt sfat de pe internet poate sau nu sa se potriveasca pe problema dvs; doua paciente cu aceeasi simptomatologie pot prezenta o patologie diferita, deci mergeti la medicul dvs, este cel mai in masura sa va spuna daca este ceva important sau ceva nesemnificativ,
O zi frumoasa,
Clinica Marie Stopes International
va recomandam sa vorbiti cu medicul care va urmareste sarcina; orice alt sfat de pe internet poate sau nu sa se potriveasca pe problema dvs; doua paciente cu aceeasi simptomatologie pot prezenta o patologie diferita, deci mergeti la medicul dvs, este cel mai in masura sa va spuna daca este ceva important sau ceva nesemnificativ,
O zi frumoasa,
Clinica Marie Stopes International
Vă mulțumesc frumos pentru raspuns! O seara bună !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Logest, scurgere maronie, dureri pelvine...
- 9Am o secretie maronie cu 3-4 zile inainte de ciclu
- 21Am scurgeri albe cam branzoase, inaintea menstruatiei
- 22posibila sarcina sau dereglare?
- 3din ce cauza poate fi astfel de menstruatie?
- 0scurgere maronie 3 zile...
- 3scurgeri maronii inainte de menstruatie
- 2secretie maronie!
- 0Pete maronii
- 4SCURGERE maronie dupa menstruatie!
- 5scurgeri maronii semestrul 1 de sarcina
- 6secretie maronie - poate fii vorba de infectie?
- 0Eliminari de culoare neagra
- 0scurgere maronie intermenstruala
- 1Menstruație maronie
- 2Secretii vaginale maronii
- 2E normal?
- 0Scurgeri maronii in locul menstruatiei
- 0Secretii maronii
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii scurgeri maronii in sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: