Scurgere maronie in timpul sarcinii

Bună ziua, aș dorii să mă ajute si pe mine cineva cu un sfat, sunt însărcinată în 17 săptămâni si de dimineata am o scurgere maronie nu in cantitate mare ci câteva picături minore dar însoțite de dureri abdominale ca pe timpul menstruatiei, imi poate spune si mie cineva daca exista vreo problemă?
2 comentarii

Buna ziua,
va recomandam sa vorbiti cu medicul care va urmareste sarcina; orice alt sfat de pe internet poate sau nu sa se potriveasca pe problema dvs; doua paciente cu aceeasi simptomatologie pot prezenta o patologie diferita, deci mergeti la medicul dvs, este cel mai in masura sa va spuna daca este ceva important sau ceva nesemnificativ,
O zi frumoasa,
Clinica Marie Stopes International
va recomandam sa vorbiti cu medicul care va urmareste sarcina; orice alt sfat de pe internet poate sau nu sa se potriveasca pe problema dvs; doua paciente cu aceeasi simptomatologie pot prezenta o patologie diferita, deci mergeti la medicul dvs, este cel mai in masura sa va spuna daca este ceva important sau ceva nesemnificativ,
O zi frumoasa,
Clinica Marie Stopes International

Vă mulțumesc frumos pentru raspuns! O seara bună !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7AJUTOR!sunt disperata am secretii maronii de o luna
- 9Am o secretie maronie cu 3-4 zile inainte de ciclu
- 4Scurgeri maronii
- 0scurgere maronie 3 zile...
- 3scurgeri maronii inainte de menstruatie
- 0secretie maronie..
- 3Secretii maronii intre menstruatie.
- 1Secretie maronie!
- 1Menstruație maronie
- 1Ajutor! Scurgeri maronii...
- 2Scurgeri maro
- 0Secretii vaginale maronii
- 0Scurgere / sângerare maronie
- 1Menstruatia nu mi-a venit
- 0Scurgere maronie la 15 săptămâni de sarcina
- 0Ajutați-mă cu un sfat - as fi însărcinată în a 7 săptămâna doar ca mie frica de ce va zice medicul
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii scurgeri maronii in sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: