au trecut peste 2 saptamani si nu mi-a venit menstruatia
Buna ziua !
Ma confrunt cu urmatoarea problema: dupa ce am nascut am luat anticonceptionale Logest( la indicatia ginecologului), nu m-am simtit f bine si am revenit la cele dinaintea nasterii, Mercilon.Lunar menstruatia venea in aceeasi zi.Luna aceasta in pauza de 7 zile mi-a venit doar o scurgere maronie care a durat cateva ore.
Sunt f ingrijorata deoarece au trecut peste 2 saptamani si nu mi-a venit mesntruatia.Precizez ca am efectuat si un test de sarcina la aprox 8 zile de la scurgerea maronie si a iesit negativ.
Poate fi sarcina?Care pot fi alte cauze?Mentionez ca am 29 de ani, in ultimele sapt m-a durut frecvent capul, am fost stresata si cateva zile m-a "jenat" in partea de jos a abodomenului, in partea dreapta(a trecut durerea).
Azi m-a fulgerat in zona mijlocului si ma doare destul de rau.
Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul d-voastra.
Ma confrunt cu urmatoarea problema: dupa ce am nascut am luat anticonceptionale Logest( la indicatia ginecologului), nu m-am simtit f bine si am revenit la cele dinaintea nasterii, Mercilon.Lunar menstruatia venea in aceeasi zi.Luna aceasta in pauza de 7 zile mi-a venit doar o scurgere maronie care a durat cateva ore.
Sunt f ingrijorata deoarece au trecut peste 2 saptamani si nu mi-a venit mesntruatia.Precizez ca am efectuat si un test de sarcina la aprox 8 zile de la scurgerea maronie si a iesit negativ.
Poate fi sarcina?Care pot fi alte cauze?Mentionez ca am 29 de ani, in ultimele sapt m-a durut frecvent capul, am fost stresata si cateva zile m-a "jenat" in partea de jos a abodomenului, in partea dreapta(a trecut durerea).
Azi m-a fulgerat in zona mijlocului si ma doare destul de rau.
Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul d-voastra.
6 comentarii
aţi continuat cu pastilele? o altă folie? e posibil să nu fie potrivite pentru dumneavoastră aceste anticoncepţionale şi să vă fi dereglat organismul. durează până să şi revină
Nu am mai continuat sa iau alta folie de anticonceptionale, deoarece am considerat ca nu este in regula faptul ca nu mi-a venit mestruatia in cele 7 zile de pauza.
Inainte de sarcina am luat cativa ani Mercilon, paream ok, menstruatia venea regulat, chiar la aceaesi ora, dura cam 3 zile, dar dupa nastere am luat initial Logest, nu m-am simtit bine si de aceea am revenit la Mercilon pe care il iau din nou de peste un an.
Ce probabilitate este sa fie sarcina?Deja intarzierea mi se pare f mare de 16 zile.
Inainte de sarcina am luat cativa ani Mercilon, paream ok, menstruatia venea regulat, chiar la aceaesi ora, dura cam 3 zile, dar dupa nastere am luat initial Logest, nu m-am simtit bine si de aceea am revenit la Mercilon pe care il iau din nou de peste un an.
Ce probabilitate este sa fie sarcina?Deja intarzierea mi se pare f mare de 16 zile.
Am fost la echo si mi-a spus ca am ovarele nefunctionale.Ce inseamna acest lucru?Va rog sa-mi spuneti.
Pare ciudată această informaţie... cum adica ovarele nefuncţionale? Chisturi sau alte probleme? şi doar un ecograf nu poate să zică acest lucru este nevoie de analize hormonale şi o examinare la un endocrinolog.
Asa mi s-a spus, ca nu au activitate ovarele, ca sunt nefunctionale, ca probabil anticonceptionalele au inhibat menstruatia, ca trebuie schimbate.Ca tb sa astept menstruatia, dc nu in 2 sapt tb repetata echografia.
D-voastra ce ma sfatuiti?Va intrebam ce probabilitate e sa fie totusi sarcina?
D-voastra ce ma sfatuiti?Va intrebam ce probabilitate e sa fie totusi sarcina?
sarcină nu cred că este, este foarte probabil să trebuiască să schimbaţi pastilele cu altele şî să apară apoi menstruaţie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am treminat prima folie de 2 zile dar ciclul nu mi-a venit inca, am doar niste scurgeri maronii
- 4menstruatie intarziata si ceaiul verde
- 4ingrijorata. inca nu mi-a venit:((
- 4Intarzierea ciclului dupa ac..
- 3Mi a intarziat 2 luni
- 6sarcina sau nu?
- 24Intarziere menstruatie-tratament Duphaston
- 6Am facut neprotejat in a 29-a zii de menstruatie...e a 31 si inca nu i-a venit.De ce?
- 1Pilula de a 2-a zi. In ce masura afecteaza aceasta pastila menstruatia?
- 4Probleme in menstruatie... intarzie din cauza stresului?
- 0intarzierea menstruatiei
- 11Nu mi-a venit ciclul şi sunt foarte balonată
- 0intarzierea menstruatiei
- 1Menstruatie intarziata
- 1Menstrutie intarziata
- 4Amenoree sau Gravida ?
- 1Întârziere cm aproape 2 zile
- 0Insarcinata sau nu?
- 0Întârziere menstruație
- 0Intarzierea Menstruatiei dupa operatie
Mai multe informații despre: Menstruatia intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: