meningita aseptica
In urma unui rmn cu subst de constrast, a unei punctii si a altor analize imunologice am primit diagnosticul de meningita aseptica. traamentul a inclus 3 zile de solumedrol 1g pe 3 zile, synantec pt 1 zi, apoi prednison 40 mg pt 4 saptamani. Mentionez ca nu am febra, ci doar o presiune intracraniana, care dispare cand ma culc a orizontala, in special fara perna. presiunea vine si cu amorteala a fetei, cu furnicaturi, genul anesteziei de la stomatolog. as fi curios cam cat de greu dispare o astfel de inflamatie. am fost internat in spital... si am impresia ca eram mai bine, inainte sa incep tratamentul decat acum, cu exceptia a 3 crize de parestezie pe partea stanga (mana +picior+gat + fata + nas). pe langa prednison, mai iau carbamazepina 300 mg, isoptin 120mg si neuromultvit...
astept pareri in special din partea celor care au cunostinte legate de acest fel de meningita..
astept pareri in special din partea celor care au cunostinte legate de acest fel de meningita..
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Biletul de externare: multiple metastaze pulmonare abcese vertebrale si meningita
- 7Urmarile meningitei? Imunitate slaba transmisa genetic?
- 4meningita acuta virala
- 0Meningita
- 0Meningita virala
- 5Meningita, pierderi de memorie?
- 4Gripa sau meningita?
- 2Copil 6 ani-poate fi semn de meningita?
- 1meningita?
- 0Meningita
- 1Meningita TBC
- 2Meningita
- 0Meningita tuberculoasa
- 0Meningita asociata cu stafilococ auriu
Mai multe informații despre: Meningita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: