Medicație - acid folic

12-02-2020
Craz
Nu este medic/terapeut
Craz
Buna ziua,

Ne dorim un copil și momentan ne protejam. Am făcut analize sugerate de medic ginecolog (profil torch, vit d, chlamidia, ureaplasma) și de medicul hematolog la care am ajuns printr-o eroare..ideea e ca am ajuns cu analize profil trombofilic făcut..dintre toate am 2mutatii minore mthr a1298-heterozigot și pai hererozigot.
Doamna hematolog a zis ca nu am nevoie de clexane dar a recomandat pentru o mai buna fixare a sarcinii, aspenter, femibion 1, ac folic 5 mg și vit d.
Dilema mea provine din faptul ca mi a recomandat și ac folic de 5 mg și femibion 1 care deja conține acid folic.
Ma puteți ajuta cu un sfat?
Mulțumesc!
1 comentarii
0
22-02-2020, ora 16:30
ManuelaD.
Nu este medic/terapeut
ManuelaD.
pt mutatii mthr ai nevoie de forma activa a acidului folic, nu de acid folic simplu.
citeste mai multe de L-5MTHF, care inseamna L-5-metiltetrahidrofolat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Acidul folic în perioada intrauterină și riscul de alergii alimentare
  • Acidul folic crescut sau scăzut
  • Nivelurile de acid folic aflate în scădere la populație solicită necesitatea fortificării alimentelor
  • Restricția de acid folic la vârstnici poate susține un metabolism mai sănătos
  •