acid folic
Buna ziua, am citit peste tot ca ininte de a ramane insarcinata e bine sa iei un complex de vitamine si minerale gen ELEVIT, eu iau MULTI VITAMINE -MINERALE(si acestea continand acid folic-400mcg, vitamine, etc).Sunt la fel de bune, s-au trebuie luata numai o anumita marca.? Precizez ca inainte de a incepe "cura "cu vitamine mi-am facut analizele si aveam leucocitele-3600, iar dupa 1 luna la un urmator set de analize nr.de leucocite era 3900., e posibil ca aceste vitamine sa fi dus la cresterea(spre normalitate) a leucocitelor?Multumesc!
2 comentarii
E bine, dar nu obligatoriu. Suntem in plin sezon de viatmine naturale, mult mai bune decat cele "la cutie". Am vazut ca ai postat titlul "ac folic". E bine ca stii si te-ai documentat. Este foarte important sa iei ac folic in primele 4 luni de sarcina si chiar si inainte de a ramane insarcinata. Profilaxia cu ac. folic scade de 8 ori riscul aparitiei unei malformatii de tub neural (din care se formeaza creierul, maduva spinarii si restul sistemului nervos).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6acid folic si vitamina e in sarcina
- 2acidul folic si elevitul
- 7Acidul folic inainte de sarcina
- 3Care e gramajul de acid folic care trebuie luat si daca il poti lua fara prescriptie medicala?
- 5cand sa iau acid folic?
- 3acid folic se ia in primele 3 luni de sarcina?
- 2acidul folic inainte de sarcina este bun?
- 0Exces de acid folic?
- 1ciclu regulat cu ajutorul acidului folic
- 3Acidul folic poate intarzia ciclul menstrual ?
- 3acid folic +complex de b-uri de la dophelherz
- 2Nu am apucat sa iau acid folic... se poate sa fie asta cauza unei sarcini oprite in evolutie?
- 1Acid folic si vitamine
- 0Acidul folic si sarcina multipla
- 1Medicație - acid folic
- 0Interactiune anticonceptionale
Mai multe informații despre: Acidul folic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: