Dureri menstruale puternice

02-10-2023
Izzabella
Nu este medic/terapeut
Izzabella
Buna ziua ! Sunt adolescentă, am 17 ani și în fiecare lună când imi vine menstruația AM DURERI EXTREM DE PUTERNICE DE BURTĂ, pe lângă dureri, îmi este foarte rău;nu am poftă de mâncare, stau flămândă toată ziua în pat, dacă reușesc să înghit ceva după puțin timp vomit, vomit foarte des..Ciclul este abundent și cu multe cheaguri.Recent am avut tratament cu anticoncepționalele Yasmin pentru un chist măricel care mi a fost descoperit la un control ecografic.Pe perioada cât am luat anticoncep. ciclul a fost extrem de ok, flux slab și fără cheaguri, durerile nu mai erau nici ele, puteam desfășura activități fara nicio problemă.Mi s-a spus că chistul nu mai este și să încetez tratamentul, am sperat că durerile măcar s-au diminuat.Însă la prima menstruație după încetarea tratamentului A REVENIT TOT CHINUL PE CARE IL SUPORTAM LUNAR înainte de tratament.Nu știu ce să mai fac, simt că nu mai pot îndura durerile, deși o fac de câțiva ani.Care ar fi problema?Ce mă îndrumați să fac?Ați trecut prin asta?Cum ați rezolvat?Doresc răspunsuri și de la medici
PS. Nu mi-am început viața sexuală
1 comentarii
0
02-10-2023, ora 18:01
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna. E posibil sa aveti endometrioza si sa trebuiasca sa luati in continuare ac. Vizionati videoul cu endometrioza pe youtube facut de yoni wellnes, dr. Cristina Buzgar. Puteti sa puneti si acolo intrebari. Aici nu raspund medici ginecologi.
Dar cu problemele acestea trebuie sa aveti medicul dv. care sa va recomande tratament. Ele se vor mai regla dupa ce nasteti.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerile menstruale severe pot fi principalul simptom al endometriozei
  • Acupresura pentru durerile menstruale – aplicație utilă în acest sens
  • Cele mai bune metode de a scăpa de crampele menstruale
  • Dureri menstruale puternice - cauze, tratament, remedii, sfaturi utile
  •