Dureri menstruale puternice
Buna ziua ! Sunt adolescentă, am 17 ani și în fiecare lună când imi vine menstruația AM DURERI EXTREM DE PUTERNICE DE BURTĂ, pe lângă dureri, îmi este foarte rău;nu am poftă de mâncare, stau flămândă toată ziua în pat, dacă reușesc să înghit ceva după puțin timp vomit, vomit foarte des..Ciclul este abundent și cu multe cheaguri.Recent am avut tratament cu anticoncepționalele Yasmin pentru un chist măricel care mi a fost descoperit la un control ecografic.Pe perioada cât am luat anticoncep. ciclul a fost extrem de ok, flux slab și fără cheaguri, durerile nu mai erau nici ele, puteam desfășura activități fara nicio problemă.Mi s-a spus că chistul nu mai este și să încetez tratamentul, am sperat că durerile măcar s-au diminuat.Însă la prima menstruație după încetarea tratamentului A REVENIT TOT CHINUL PE CARE IL SUPORTAM LUNAR înainte de tratament.Nu știu ce să mai fac, simt că nu mai pot îndura durerile, deși o fac de câțiva ani.Care ar fi problema?Ce mă îndrumați să fac?Ați trecut prin asta?Cum ați rezolvat?Doresc răspunsuri și de la medici
PS. Nu mi-am început viața sexuală
PS. Nu mi-am început viața sexuală
1 comentarii
Buna. E posibil sa aveti endometrioza si sa trebuiasca sa luati in continuare ac. Vizionati videoul cu endometrioza pe youtube facut de yoni wellnes, dr. Cristina Buzgar. Puteti sa puneti si acolo intrebari. Aici nu raspund medici ginecologi.
Dar cu problemele acestea trebuie sa aveti medicul dv. care sa va recomande tratament. Ele se vor mai regla dupa ce nasteti.
Dar cu problemele acestea trebuie sa aveti medicul dv. care sa va recomande tratament. Ele se vor mai regla dupa ce nasteti.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Tratament naturist pt dureri la menstruatie?
- 3dureri la menstruatie, usturime la urinare
- 2dureri menstruale
- 3anticonceptionale... dureri de burta, menstruatie scazuta
- 10as dori sfatul unui medic psihiatru
- 4Menstruatie prelungita cu dureri dimineata si seara
- 12secretie vaginala anormala
- 9ce sa fie oare
- 3Ma puteti ajuta?
- 4dureri menstruale acute, foliculi pe ovarul stang...
- 0nuvarig contraceptiv
- 0Leucemia, analize la sânge WBC 15.80
- 0Contraceptive - dureri foarte rele la menstratie dupa avort
- 1Intrebare-ciclu menstrual
- 0Durere de burta ca la menstruație
Mai multe informații despre: Durerea menstruala dureri menstruale durerile menstruale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: