Medabon - întrerupere sarcina eșuată
Buna, vreau sa va spun experienta prin care trec cu acest Medabon, bineînțeles fiecare organism este diferit. Am sunat la clinica Marie Stopes pentru întrerupere prin aspiratie, dar doamna de la telefon m-a intrebat cate nasteri prin cezariana am si am raspuns ca două. De aici mi-a spus ca nu se poate si ca imi recomanda medicamentos (aveam 5 saptamani). Am ajuns la programare, Dr Calaras nu a vazut nicio sarcina desi testele mele erau pozitive, simptome prezente. Am revenit peste o saptamana si a vazut sarcina, era oprita din evolutie, o vedea si data trecuta doar ca nu s-a uitat peste tot. Mi-a dat prima pastila joi, urmatoarele 4 intravaginal le-am luat sambata la 7 dimineața. Dupa 1 ora au inceput dureri, am luat ketonal si mai tarziu dupa 6 ore (sangerare neprezenta) un nurofen, mai tarziu la 19 alt nurofen...sambata seara am fost la ea la spital unde era de garda si mi-a spus ca se intampla sa elimin mai tarziu. La spital cand am ajuns, am eliminat ceva gelations dar si granule din pastilele intravaginale. Am ajuns acasa, iar duminica nu am mai avut nicio durere, iar sangerare usoara a aparut pe la ora 12.azi e marti si nu am eliminat nimic. Am programare la clinica sa vada daca are rost sa imi mai dea o pastila sau sa faca aspiratie. E GROAZNIC prin ce trec, nu am mancat de 1 saptamana si permanent imi vine sa vomit, plang. Alegeți prin aspiratie, nu medicamentos, e un proces de 2 saptamani. Tot la marie stopes fac prin aspiratie si cu anestezie totala, eu asa am vrut de prima data si se pare ca dupa o săptămână de chin, tot acolo ajung. Protecția este cea mai importantă. La mine nu si-a facut efect nici pastila de a doua zi, caci de acolo a început totul.
2 comentarii
Am ajuns la clinica, mi-au spus ca trebuie aspirat ai vor sa ma trimita la alt spital, am rugat pt anestezie generala ca platesc. La ei nu se poate...superb
Am ajuns la clinica, mi-au spus ca trebuie aspirat ai vor sa ma trimita la alt spital, am rugat pt anestezie generala ca platesc. La ei nu se poate...superb.
Va spun ca acum, marti, sunt internata la maternitatea Bucur pavilionul B. Medicii, asistente super ok care au spus ca nu sunt singura care vine de la aceasta clinica. Si am aflat ca si ei fac intreruperi cu plata si anestezie generala. Maine dimineata ma aspira. Deci nu mai apelati la cel medicamentos. Si feritiva de clinica marie stopes
Va spun ca acum, marti, sunt internata la maternitatea Bucur pavilionul B. Medicii, asistente super ok care au spus ca nu sunt singura care vine de la aceasta clinica. Si am aflat ca si ei fac intreruperi cu plata si anestezie generala. Maine dimineata ma aspira. Deci nu mai apelati la cel medicamentos. Si feritiva de clinica marie stopes
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sarcina 10 saptamani, pot sa fac o intrerupere de sarcina acum?
- 2cat costa o intrerupere de sarcina?
- 3trebuie sa intrerup sarcina?
- 8cum aflu cat de repede pot intrerupe o sarcina?
- 3Chist-Anticonceptionale intrerupte-sarcina??? e urgent!!
- 4Cand se poate face intreruperea de sarcina?
- 2sexul dupa intrerupere de sarcina
- 6intrerupere de sarcina
- 3Intrerupere evolutie sarcina medicamentos.
- 4intrerupere de sarcina si menstruatie care intarzie
- 3sarcina saptamana 19... e posibil un avort?
- 36Experienta avortului... cum este?
- 16Intrerupere de sarcina
- 4Avort uter retrovers
- 1Întrerupere de sarcină
- 0Avort medicamentos cu Metabon, apoi nospa - a decurs nomal?
Mai multe informații despre: intreruperea sarcinii metabon