Marime grosime penis.
Buna ziua!
Am 16 ani, iar penisul meu masoara 17 cm in lungime, iar in diametru 5 virgula ceva (13, 5cm circumferinta).
Mda, am citit ca 14 cm este media in lungime, iar in grosime de 12, dar totusi, cand ma uit la el, imi dau seama ca n-ar mai strica cativa cm in plus...
As vrea sa va intreb...de la varsta mea si pana se opreste dezvoltarea la baieti (din cate stiu 21 de ani), cam cati cm ar mai putea creste?
Un barbat care a trecut de aceasta varsta ma gandesc ca stie... :)
Multumesc! :-)
Am 16 ani, iar penisul meu masoara 17 cm in lungime, iar in diametru 5 virgula ceva (13, 5cm circumferinta).
Mda, am citit ca 14 cm este media in lungime, iar in grosime de 12, dar totusi, cand ma uit la el, imi dau seama ca n-ar mai strica cativa cm in plus...
As vrea sa va intreb...de la varsta mea si pana se opreste dezvoltarea la baieti (din cate stiu 21 de ani), cam cati cm ar mai putea creste?
Un barbat care a trecut de aceasta varsta ma gandesc ca stie... :)
Multumesc! :-)
4 comentarii
ionut 777 raspuns poate sa ramana asa sau poate sa mai cresasca putin eu am 50 ani si il am de 14 e destul la o femeie serioasa nui trebuie mare ci so satisfaca sa simta bine
Ionutz777 Nu-ti complica viata, n-o sa mai creasca nimic, fii fericit, multi viseaza la asemenea dimensiuni, lasa-i tu pe actori aia..., o au de un metru si nimic sfint.
Stai fără grija exista strapon si dildo pe toate masurile și grosimile sau extensii sau manșoane etc sau poate vrei operatie cu grăsime proprie sa îți facă grosimea dorita... oricum ești bine fata de majoritatea ești peste ei.
Am 14 cm si grosime cam cat a ta, crede.am ca n.am lasat nici o femeie dezamagita. Este mai mult decat suficient.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Penis prea mic
- 3Penis mic
- 3marimea conteaza?
- 3fumatul afecteaza cresterea penisului ?
- 4am 14 ani si pt varsta mea mi se pare mic penisul
- 5Sa-mi continui viata sexuala?
- 0pana la ce varsta creste penisul.. ??
- 3penis prea mic
- 2Pana la ce varsta poate sa creasca penisul!!!!! Si daca e posibil acest lucru!!!!
- 9Penis prea mare
- 1Dilema despre marimea penisului. (Rog raspuns)
- 11Penis mic
- 0Scadere
- 2penis mai gros
- 0Răspundeți
- 0am penisul prea mic si nu stiu cum il pot mari
- 1Prezervative mari
- 0Penisul meu este prea mic pentru varsta mea.
- 1Probleme penis
- 315, 5 cm sunt suficienți?
Mai multe informații despre: marimea penisului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: