Mancarime si jena in gat
De aproximativ 3 luni atunci cand vorbesc mai mult la telefon (5-6 min) sau cand ma asez in pat, simt o mancarime infioratoare in gat dupa care raman cu o jena ce nu imi trece decat daca iau pastile cu albastru de metil sau inghit ceva, aceste simptome reaparand dupa putin timp. Am incept sa si tusesc, o tuse seaca, ce vine din gat. Am facut un exudat faringian pentru candidoza (la recomandarea medicului de familie) dar mi-a iesit negativ. Va rog sa ma ajutati cu un sfat, pentru ca nu stiu ce sa mai fac.
3 comentarii
Din păcate, nu vă pot da un sfat în cunoştinţă de cauză din atât de puţine date. Dar aş avea o rugăminte personală la dv: unde găsiţi pastile cu albastru de metil ? Din păcate, la farmaciile pe care le cunosc nu se găseşte acest medicament, de care mulţi pacienţi de-ai mei ar putea beneficia. Mulţumesc.
pt. gramacristina
simjptomele descrise sunt caracterisitice unei faringite atrofice ( cu mucoasa faringiana uscata, iritata)
trebuie exclus complet din alimentatie Tot ce tine de acru, acidulat si fructe citrice
inhalatii si gargara dupa masa.
Vit A si E in orice forma doriti intern si local
consult la Gastrologie ( cu siguranta este o problema )
simjptomele descrise sunt caracterisitice unei faringite atrofice ( cu mucoasa faringiana uscata, iritata)
trebuie exclus complet din alimentatie Tot ce tine de acru, acidulat si fructe citrice
inhalatii si gargara dupa masa.
Vit A si E in orice forma doriti intern si local
consult la Gastrologie ( cu siguranta este o problema )
Va multumesc foarte mult pentru promtitudinea raspunsurilor. Pastilele la care ma refer se numesc Decasept si contin, printre altele, albastru de metilen.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Am mancarimi in gat si pe cerul gurii
- 3am niste mancarimi in ambele urechi, apoi mi se duce mancarimea in gat...
- 0mancarimi in gat, dureri usoare ale limbii
- 4Mancarimi de urechi, nas, gat
- 1Am o senzatie de rece in gat si un pic de mancarime
- 4Tuse seaca pe perioada rece
- 2leziuni pe limba care ustura, "gadileala" in gât
- 1Mancarime ureche, nas, ochi
- 1Mancarimi ale nasului si in cerul gurii
- 1Mâncărime în gat pe gingii pe limba însoțite și de usturimi
- 23Mucus, nod, mancarime in gat, tuse seaca - simptome LPR (silent reflux)
- 1Problema sanatate: mâncărime pe gât nu este foarte mare, și este urmată de tuse
- 1Mancarime ureche-gat
- 0Mâncărime in gat
- 5Mancarime cerul gurii, gat, urechi, sranut, nod in gat, mucus
- 3Pentru mancarime in gat dinspre cerul gurii inspre gat
- 0Probleme la respiratie
- 1Mancarime in gat resimtita si in ureche
Mai multe informații despre: mancarime in gat