Mancarime ureche-gat
Buna ziua! Din luna iulie ma lupt cu o alergie. Acum, intensitatea a mai scazut, dar ma mananca din cand in cand intre ureche si gat. Nu ma mananca tot timpul, dar si cand incepe, e groaznic. Ce pot sa pun, picaturi, ceva?
*deja am oprit tratamentul cu antihistaminice, deoarece l-am folosit o perioada lunga
*doar ocazional mai folosesc dymista pt nas, cand situatia devine grava sau picaturi pt ochi cand ma mananca si se inrosesc.
Va multumesc anticipat!
*deja am oprit tratamentul cu antihistaminice, deoarece l-am folosit o perioada lunga
*doar ocazional mai folosesc dymista pt nas, cand situatia devine grava sau picaturi pt ochi cand ma mananca si se inrosesc.
Va multumesc anticipat!
1 comentarii
1. Dac mâncărimea este pe canalul urechii externe. Este vorba de otomicoza
Se tratează cu exoderil soluție pusa în ureche
Și consukt orl pentru aspirat secrețiile și sa confirme sau infirme dacă e otita externa
2. Dar.. Exista o senzație de mâncărime între gat și ureche date de n. Vag. Este nervul tractului digestiv. Aici deja vorbim de probleme pe esofag, stomac, intestine.. Care se investighează la gastroligie
3 citiți ce am mai scris pe forum despre refluxul gastro esofagian dedpre Alergii. Și ce alimente trebuie evitate
Se tratează cu exoderil soluție pusa în ureche
Și consukt orl pentru aspirat secrețiile și sa confirme sau infirme dacă e otita externa
2. Dar.. Exista o senzație de mâncărime între gat și ureche date de n. Vag. Este nervul tractului digestiv. Aici deja vorbim de probleme pe esofag, stomac, intestine.. Care se investighează la gastroligie
3 citiți ce am mai scris pe forum despre refluxul gastro esofagian dedpre Alergii. Și ce alimente trebuie evitate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Am mancarimi in gat si pe cerul gurii
- 0mancarimi in gat, dureri usoare ale limbii
- 3Mancarime si jena in gat
- 5Mancarimi gat + tuse seaca
- 1Am o senzatie de rece in gat si un pic de mancarime
- 2leziuni pe limba care ustura, "gadileala" in gât
- 16Rinita alergica, vasomotorie sau alergica?
- 1Mancarimi ale nasului si in cerul gurii
- 4Mâncărime în gat pe gingii pe limba însoțite și de usturimi
- 1Mancarimi nazale
- 1Mancarime anala si nazala
- 1Problema sanatate: mâncărime pe gât nu este foarte mare, și este urmată de tuse
- 0Problema enervanta cu nasul
- 0Mâncărime in gat
- 5Mancarime cerul gurii, gat, urechi, sranut, nod in gat, mucus
- 3Pentru mancarime in gat dinspre cerul gurii inspre gat
Mai multe informații despre: mancarime in gat mancarimi nazale