Mancarime in gat resimtita si in ureche

06-02-2023
Ana-Maria0
Nu este medic/terapeut
Ana-Maria0
Buna ziua, ma confrunt cam de 3 ani cred cu o mancarime in gat.Aceasta mancarime are mai multe episoade pe zi, fac si un zgomot ciudat in incercarea de a opri mancarimea incat ajung sa imi irit gatul.Am fost de 4 ori la.orl si am facut exudate faringiene insa fara efect, am fost la teste de alergie, mi-au facut 16 cred cele mai uzuale dar nu a iesit nimic..Nu stiu cum sa mai opresc aceasta mancarime care imi deranjeaza viata. Am discutat cu medicul de familie, dupa ce i am spus simptomele si anume stranut, mucus in gat si mancarime, dansa crede ca am.o rinita alergica, mi-a dat aerius insa fara efect, si apa de mare si avamys, care pot spune ca, timp de cateva zile au disparut, apoi au reaparut.Nu stiu ce sa fac si unde sa ma mai duc
1 comentarii
0
06-02-2023, ora 18:05
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
am mai scris pe forum
1. Gatul face parte anatomic din Tractul Digestiv
are acelasi nerv si acelas sistem limfatic de la limba pana la colon
2. mancarimea in gat poate fi pe fond alergic... de la un conflict in intestin cu Alimente Alergene. gasesti lista pe internet
3. Mancarimea in gat.. poate fi simptom a gastritei cu reflux. cand acidul gastric arde si usuca mucoasele esofag, gat, pana sus in spatele nasului.de la alimente cu Otet, lamai, usturoi, citrice, acidulate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: