Mancarime in gat resimtita si in ureche
Buna ziua, ma confrunt cam de 3 ani cred cu o mancarime in gat.Aceasta mancarime are mai multe episoade pe zi, fac si un zgomot ciudat in incercarea de a opri mancarimea incat ajung sa imi irit gatul.Am fost de 4 ori la.orl si am facut exudate faringiene insa fara efect, am fost la teste de alergie, mi-au facut 16 cred cele mai uzuale dar nu a iesit nimic..Nu stiu cum sa mai opresc aceasta mancarime care imi deranjeaza viata. Am discutat cu medicul de familie, dupa ce i am spus simptomele si anume stranut, mucus in gat si mancarime, dansa crede ca am.o rinita alergica, mi-a dat aerius insa fara efect, si apa de mare si avamys, care pot spune ca, timp de cateva zile au disparut, apoi au reaparut.Nu stiu ce sa fac si unde sa ma mai duc
1 comentarii
am mai scris pe forum
1. Gatul face parte anatomic din Tractul Digestiv
are acelasi nerv si acelas sistem limfatic de la limba pana la colon
2. mancarimea in gat poate fi pe fond alergic... de la un conflict in intestin cu Alimente Alergene. gasesti lista pe internet
3. Mancarimea in gat.. poate fi simptom a gastritei cu reflux. cand acidul gastric arde si usuca mucoasele esofag, gat, pana sus in spatele nasului.de la alimente cu Otet, lamai, usturoi, citrice, acidulate
1. Gatul face parte anatomic din Tractul Digestiv
are acelasi nerv si acelas sistem limfatic de la limba pana la colon
2. mancarimea in gat poate fi pe fond alergic... de la un conflict in intestin cu Alimente Alergene. gasesti lista pe internet
3. Mancarimea in gat.. poate fi simptom a gastritei cu reflux. cand acidul gastric arde si usuca mucoasele esofag, gat, pana sus in spatele nasului.de la alimente cu Otet, lamai, usturoi, citrice, acidulate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Am mancarimi in gat si pe cerul gurii
- 0mancarimi in gat, dureri usoare ale limbii
- 3Mancarime si jena in gat
- 5cam de un an simt o mancarime in ureche
- 4Mancarime in gât, stranut puternic si des, intepaturi ochiul stâng si infundari nazale
- 1urechi chronic: mancarime, picaturi, furnicaturi, durerile /nu exista alte simptome evidente
- 16Rinita alergica, vasomotorie sau alergica?
- 1Mancarimi ale nasului si in cerul gurii
- 2Simt ceva in urechea dreapta
- 4Mâncărime în gat pe gingii pe limba însoțite și de usturimi
- 0Mâncărime în urechi
- 6Durere in gat si mancarime in urechi
- 0Mâncărime in gat
- 4Orl - mancarime in urechea dreapta, si ochiul drept
- 3Pentru mancarime in gat dinspre cerul gurii inspre gat
- 3Mâncărime ureche
- 5Senzatie de mancarime in ureche spre gat
Mai multe informații despre: mancarime in gat mancarimea in ureche
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: