puncte de puroi
buna ziua. Am un baietel de 1.9 luni si in luna decembrie am descoperit ca are amigdalele inflamate si pline de puroi, rezultatul dupa un exudat= streptococ betahemolitic grup b. Am facut tratament cu Claritromicina 10 zile apoi am recoltat un alt exudat care a iesit negativ. Tin sa precizez ca nu a facut febra in tot acest timp, a mincat bine. Acum i-a aparut de aproximativ o luna un punct foarte mic de puroi pe o amidgala, i-am administrat iar claritromicina 7 zile, bine inteles nu are febra, este activ ( temperatura lui este de 37, 2- 37, 5 cand este treaz iar cand doarme ajunge la 37, oo- 37, 1 si aici un lucru care ma nedumereste). Nu i-a trecut acel punct nici dupa antibiotic, bineintels am fost la medicul lui pediatru care mi-a spus ca nu este nimic concludent si totusi sa ii fac iar un exudat si sa-l dau cu tantum verde, lucru facut dar intre timp ia mai aparut un punct. Exudatul inca nu a venit. Va rog ajutati-ma nu stiu ce sa mai fac.
2 comentarii
1. sa scoateti din aliemntati tot ce tine de acru ( bors, muraturi, otet), fructele citrice si sucurile
2. sa consultati un medic ORL.. numai acolo o sa aflati adevarata stare a amigdalelor si dacaeste nevoie de un tratament local pentru amigdale
3 sa faceti exudat faringian si secretie nazala.. toti adultii si copiii care intra in contact cu acest copil
sigur este cineva purtator care iil contamineaza
2. sa consultati un medic ORL.. numai acolo o sa aflati adevarata stare a amigdalelor si dacaeste nevoie de un tratament local pentru amigdale
3 sa faceti exudat faringian si secretie nazala.. toti adultii si copiii care intra in contact cu acest copil
sigur este cineva purtator care iil contamineaza
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ceva rosu dureros si alb in mijloc pe cerul gurii.. infectie?
- 4halena sau o problema legata de amigdale
- 7ASLO si amigdalele
- 4Tuse cronica si resturi amigdaliene inflamate
- 43Tratament pt amigdalite, dar in zadar
- 4a facut din nou puroi pe amigdale..
- 8otita --urmari
- 3Complicatii amigdalite?
- 4mononucleoza
- 40Ceva negru si mic pe amigdale - cum tratez?
- 3O amigdala inflamata tratament fara rezultat
- 7ganglioni limfatici inflamati
- 4Problema cu urechile
- 7Maxilar inclestat si durere amigdale, gat; ganglion umflat
- 2Amigdalita cronica criptica
- 2Operatie de amigdalita
- 5O amigdala mai mare decat cealalta
- 1Masa crescuta pe amigdala stanga
- 2Amigdale marite
Mai multe informații despre: amigdalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: