malocluzie dentara
Buna! sunt noua pe acest site si as avea o intrebare..port aparat dentar de 1 an si 2 luni..am avut open bite si am purtat elastice si mi s'a inchis muscatura..iar acum am over jet..nu stiu prea bine cum sa explic cred ca daca as putea trimite o poza ar fi mai bine..problema este ca nu zambesc egal..nu arat la fel din ambele parti ale fetei..as vrea sa stiu daca problema se va rezolva cu aparat dentar sau va fi nevoie sa imi fac operatie..imi pare rau daca nu am explicat prea bine.. dar vreau sa stiu daca voi avea nevoie de operatie sau va rezolva si aparatul dentar aceasta problema..
4 comentarii
zambesti inegal in sensul ca buzele sunt asimetrice??sau ca dintii nu sunt simetrici?
sunt lucruri diferite...dar in acelasi timp foarte greu de rezolvat...depinde de situatie. poate operatie sau ortodontic...depinde..poate este osul astfel aranjat incat sa nu fie simetric..poate o poza cu zambetul?
sunt lucruri diferite...dar in acelasi timp foarte greu de rezolvat...depinde de situatie. poate operatie sau ortodontic...depinde..poate este osul astfel aranjat incat sa nu fie simetric..poate o poza cu zambetul?
sunt sigura ca medicul tau ortodont, care te-a tratat pana acum, este cel mai in masura sa iti raspunda la aceasta intrebare.
el cunoaste cel mai exact nu numai situatia ta actuala, dar si situatia anterioara inceperii tratamentului ortodontic.
el cunoaste cel mai exact nu numai situatia ta actuala, dar si situatia anterioara inceperii tratamentului ortodontic.
Da va dau o poza dar sa imi lasati un id de mess sau ceva..
gasesti data de contact in profilul fiecarui medic... nu trebuie decat sa dai click pe numele de deasupra fotografiei.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 180prognatism mandibular
- 2Aparat dentar
- 6Corectare muscatura inversa fara operatie
- 1Maxilar mai larg decat mandibula
- 2Protruzia dintilor superiori se poate trata?
- 2Ajutați-ma! Aparat ortodont sau nu la overjet protrusion ?
- 0Ocluzie deschisa. Aparat sau operatie ?
- 1Ocluzie inversa - tratament chirurgical?
- 1Ocluzie inversă la un băiețel de 3 ani
- 0Overbite
- 1Muscatul buzei din cauza malocluzei
Mai multe informații despre: Malocluziile dentare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: