Ajutați-ma! Aparat ortodont sau nu la overjet protrusion ?

12-01-2019
Sekero Nicolae
Nu este medic/terapeut
Sekero Nicolae
Bună ziua. Am o nelămurire vizavi de aparatul ortodont. De mic am avut o problemă la maxilarul de sus, mai exact acest overjet protrusion în urma subtului degetului. M-ar interesa să știu dacă la 22 de ani aparatul ortodont ar remedia, și cam in ce proporție, problema unui overjet protrusion cu un dinte în plus crescut vertical lângă incisiv central și incisiv lateral.. sunt conștient și de o posibilă soluție de intervenției chirurgicală... dar nu mi-aș dorii. Aș aprecia foarte mult răspunsuri cât mai sincerere, Mulțumesc mult! O zi bună.
2 comentarii
1
12-01-2019, ora 23:07
Dr. Negru Andreea
Ortodontie si ortopedie dento-faciala, Bucuresti
Dr. Negru Andreea
Buna seara. Sigur ca da, si la 22 de ani va poate ajuta un tratament ortodontic, pentru problema descrisa de dumneavoastra si e posibil sa fie nevoie de extractii dentare.
1
14-01-2019, ora 18:41
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna seara, trebuie sa va vada un medic ortodont care o sa va bea sa faceți un dosar orto ce implica radiografii, poze, teleradiografie iar in urnă unor măsurători va Răspunde dacă aveți nevoie și de intervenție chirurgicală sau se poate remedia doar prin extracții și aparat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Beneficiile alăptării asupra dentiției copiilor
  • Mușcătura strâmbă
  •