maini umflate in timpul sarcinii
buna, sunt in saptamina 34 de sarcina si de 2-3 saptamini mi se umfla mainile, in special dimineata kind ma trezesc am mainile umflate si ma dor un pik.stiu k o cauza ar fi k in organismul femeii insarcinate se retine mai mult lichid, dar in asemenea cazuri ce se poate de facut pt a diminua umflaturile?masaj, consum de mai multa apa, exercitii?va rog ajutati-ma ku un raspuns.merci anticipat
4 comentarii
Principalul lucru ar fi sa excludeti cauze ce ar putea complica sarcina: hipertensiune arteriala cr/indusa de sarcina, afectiuni renale etc. Daca medicul care va monitorizeaza sarcina nu a descoperit nicio modificare a analizelor si investigatiilor ar trebui sa incercati sa limitati consumul de sare (nu inseamna sa renuntati total, ci doar sa nu folositi in exces).
mergi la medicul de fam sau la medicul ce-ti monitorizeaza sarcina si povesteste-i si cere-i ceva preventiv pentru crizele de HTA caci mai bine previi decat sa tratezi!!!Succes!!!
Buna seara Golla. Ceea ce ati descris dvs se numeste sindrom al canalului carpian si este des intalnit la femeile insarcinate (durerile sunt resimtite mai des dimineata la trezire). Dupa nastere va disparea.
Pana atunci puteti face cateva exercitii pentru a va mari un pic confortul:
- ridicati alternativ bratele si rotiti palmele din incheietura concomitent cu degetele
- ridicati bratele in fata dvs si rotiti palmele in sensul alcelor de ceasornic, si apoi invers
Pana atunci puteti face cateva exercitii pentru a va mari un pic confortul:
- ridicati alternativ bratele si rotiti palmele din incheietura concomitent cu degetele
- ridicati bratele in fata dvs si rotiti palmele in sensul alcelor de ceasornic, si apoi invers
Buna, si mie mi se umfla mâinile, in special mana dreapta, este mai umflată decat cealaltă (este umflată de la încheietura pana la cot) si ma doare ziua in general. Este normal? Specific ca sunt însărcinată in 22 de saptamani.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2gaze in timpul sarcinii
- 5despre aslo.. care sunt valorile normale?
- 3maini si fata umflate mai ales noaptea
- 3Membre reci, umflate si transpirate
- 3daca mananc ceva cu grasime, am un gust foarte rau, ma balonez si mi se umfla membrele
- 5Mana umflata
- 3interpretare analize saptamana 34 sarcina
- 3mana umflata si 'tare'
- 3Umflarea fetii partea dreapta, gatului si manii
- 3hidronefroza
- 1Mana umflata in urma unei perfuzii puse gresit (dupa 3 luni). Ce pot sa fac?
- 1Mancarime la mana, urmata de umflarea ei si durere
- 0M am trezit din somn tipand!
Mai multe informații despre: umflarea mainilor sarcina saptamana 34
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: