mana umflata si 'tare'
Buna ziua,
Va adresez o intrebarte in legatura cu o problema a tatalui meu. Din senin, fara sa fac un efort sau sa sufere vreo lovitura i s-a umflat mana: de la incheietura pana la cot. a fost l medic si i s-a facut o incizie, in ideea ca ar avea o infectie. Ulterior mana s-a desumflat dar nu a mai putut sa-si indrepte mana. Duoa terapie cu electrosocuri a reusit sa-si indrepte mana aproape complet. Dar acum i s-a umflat mana in partea superioara, imediat dupa cot. medicii pe care i-am consultat nu au putut sa dea un diagnostic. va rog frumos, sa ma ajutati cu o recomandare!
Va multumesc!
Va adresez o intrebarte in legatura cu o problema a tatalui meu. Din senin, fara sa fac un efort sau sa sufere vreo lovitura i s-a umflat mana: de la incheietura pana la cot. a fost l medic si i s-a facut o incizie, in ideea ca ar avea o infectie. Ulterior mana s-a desumflat dar nu a mai putut sa-si indrepte mana. Duoa terapie cu electrosocuri a reusit sa-si indrepte mana aproape complet. Dar acum i s-a umflat mana in partea superioara, imediat dupa cot. medicii pe care i-am consultat nu au putut sa dea un diagnostic. va rog frumos, sa ma ajutati cu o recomandare!
Va multumesc!
3 comentarii
ca sa-ti raspunda un medic, scrie si:
- varsta tatalui
- daca e sau nu hipertensiv
-daca e sau nu cardiac
- daca are sau nu=diabet
-CE? alte probleme de sanatate are..sau NU;
Ii doresc multa sanatate.
- varsta tatalui
- daca e sau nu hipertensiv
-daca e sau nu cardiac
- daca are sau nu=diabet
-CE? alte probleme de sanatate are..sau NU;
Ii doresc multa sanatate.
Revin cu unele detalii: Varsta tatalui meu este de 59 de ani. Nu sufera de diabet sau hipertensiune si nu este cardiac. In urma investigatiilor recente nu a fost descoperit faptul ca ar suferii de vreo boala.
Multumesc, Maria!
Multumesc, Maria!
O ecografie Doppler vasculara a mb sup dr a facut? Ar mai putea fi un limfedem ? A fost consultat si de catre un chirurg vascular?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Maini si picioare umflate!
- 5despre aslo.. care sunt valorile normale?
- 6Maini umflate !
- 3maini si fata umflate mai ales noaptea
- 3Membre reci, umflate si transpirate
- 3daca mananc ceva cu grasime, am un gust foarte rau, ma balonez si mi se umfla membrele
- 5Mana umflata
- 4maini umflate in timpul sarcinii
- 3Umflarea fetii partea dreapta, gatului si manii
- 1Mana umflata in urma unei perfuzii puse gresit (dupa 3 luni). Ce pot sa fac?
- 1Mancarime la mana, urmata de umflarea ei si durere
Mai multe informații despre: umflarea mainilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: